Arama sonuçlarınız

1. U

Honda Honda Integra NC750D Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motor Sıvı soğutmalı, 4-zamanlı, 8 sübaplı, SOHC, paralel çift silindirli Motor hacmi (cc) 745 Silindir çapı x strok (mm) 77 x 80 mm Sıkıştırma oranı 10,7 : 1 Yakıt sistemi PGM-FI Elektronik Yakıt Enjeksiyon Sistemi Maks. Güç (kW@dev/dak) 40.3kW @ 6250 devir/dakika (54.8 ps) Maks. Tork (Nm @...
  2. U

PIAGGIO BEVERLY 500 IE CRUISER , integra ile takas olur..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-sahibinden-2010-piaggio-beverly-500-ie-cruiser-188387253/detay/
  3. U

Satılık 2010 PIAGGIO BEVERLY 500i.e CRUISER

Son derece temiz, benzersiz bir motor. Performans ve rahatlığını kullanan bilir. Italyan canavarı ihtiyaçtan satılıktır. İLAN İÇİN TIKLAYINIZ
  4. U

Motor Kiralama Hakkında.

Değerli Arkadaşlar, A2 ehliyetimi almak üzereyim ancak hala bu sezon için ne yapacağıma karar veremedim, CBF, YBR , mondial sıfır mı ikinci elmi derken ortada kalacağım sanırım. Diğer bir alternatif olarak kiralamayı öneren bir arkadaşım oldu, aylık kiralarsan ucuza kiralayabilirsin dedi, bu...
  5. U

2. el arıyorum

Merhaba Arkadaşlar, 2012 veya 2013 CBF 150 veya YBR 125 arıyorum. 1. tercih CBF 150 dir. Bu işe yeni başlayacağım için bunlarda daha rahat öğrenebileceğimi düşünüyorum. Elinde olup satmayı düşünen arkadaşlar [email protected] adresine mail atabilirler. iyi günler.
  6. U

Yeni bir motorcu daha geldi :)

Merhaba Arkadaşlar, 30 yaşıma geldim, birden motorsiklet sevdalısı olduğumu hatırladım :) İstanbul' dan henüz A2 öğrencisiyim ve şu aralar 2. el bir motor bakıyorum, ancak sanırım sıfır alacağım çünkü 2. el motorunu satan arkadaşlar şaşırmış durumda.. 2013 model sıfırı 4900 TL olan CBF 150 için...