Arama sonuçlarınız

1. studio ist

motosiklet yıkatmak

arkadaşlar motoru yıkayamıyorum geçen sefer bir yıkayayım dedim yok seleye gelmesin yok gostergelere egzoza gelmesin derken zır deliye döndüm sanki bebek yıkıyorum hiçte temizde olmadı :silent::silent: motoru bir yere yıkatacağım ancak tazyikli su ile istemiyorum . siz nasıl yapıyorsunuz bir abi...
  2. studio ist

şimdi ben bu adama şerefsiz demelimiyim!

AZevvel sahibinden.coma girdim favorilerimi gezerken şimdi almış olduğum motorun ilanını gordum tekrar bi bakim dedim bir girdim oda ne! adam bana original anahtarları yok demişti kopya anahtar verdi bildiğiniz demir! ve motorun uzerindeki anahtar original! resimlerini çekip koymuş ama...
  3. studio ist

Çık'ma motosiklet parçaları hakkında....

Arkadaşlar motorumun zinciri geçen gün paat diye gelen sesin arkasından felaket gevşemiş bi indim sallanıyor. Galiba geberen zincir ruhu boyle birşey yaparmış:pl:. bu yüzden zincir olayını baştan aşağı yenileyeceğim.:pale::queen: bi baktım originalleri 300ü buluyo bütün herşeyi ile birlikte...
  4. studio ist

Motoru bağlamak için köpek zinciri!

Kilit konusunu otoparka koymama rağmen bir türlü çözemedim.. yok dışarı gidince ne yapacağım millet ağaca bağlıyor ben nereye bağlayacağım diye surekli kilit araştırdım daha doğrusu sele altına sığabilecek bir zincir! internette dolanırken zincir diye aratınca köpek bağlamak ıcın olan zincirleri...
  5. studio ist

cbr125 hakkında birkaç adet soru..

Öncelikle yeni üye oldum epeydir uzaktan okuyorum ancak içinden çıkamadığım sorunlar olunca kayıt olmak istedim. bir iki ay evvel cbr125 aldım yeni başladım sıfırdan *******motorda bir sorun yok ancak geçen gün yolda giderken çaaat! diye bir ses geldi! huylandım ama devam ettim 1.2 km daha...