Arama sonuçlarınız

1. C

Boşa Çok Zor Geçiyor

Arkadaşlar merhabalar , motorumla(Yuki Drag 200) ışıklarda 1.viteste durduğumda boşa geçmiyor ancak kontağı kapatıp denersem çok rahat bir şekilde geçiyor aynı şekilde durduğumda 1.vitesteyken devir yükseltip boşa geçirmeye çalışırsam çok rahat geçiyor.Diğer vites geçişlerinde hiçbir problem...
  2. C

Amortisör Gıcırtısı

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi pazarlar... Cbr125 sahibiyim 2012 model 16.000 civarında km amartiörler gıcırtı yapıyor ve arkaya artçı aldığım zaman kasislerden geçerken arkada vuruntuyu eskiye göre daha iyi hissediyorum. Sorularım 1)Amartisör patlak mıdır? Nasıl test edebilirim...
  3. C

Mondial 100 Uag Debriyaj Balatası

Arkadaşlar merhabalar selamlar öncelikle hepinize... Arkadaşlar geçen mondial 100 uag nin debriyaj kaçırması(debriyaj ayarı birtürlü tutmuyor) nedeniyle debriyaj balatasını değiştirmeye karar verdik.İçinden açtık 2 balata 2 sac cıktı fakat yedek parçada 3 balata 3 sac gösteriyor daha önceden...
  4. C

Zincir yağmur koruma

Merhabalar arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle... Arkadaşlar yağmurlar yağmaya başladı :) Malum garajımızda yok motorsiklet dışarda kalıyor. Arkadaşlar motorlada uzun yola çıkıyorum 300 km flan zincir konusunda hassasım o yüzden zinciri 800 km de bir yağlıyorum kullandığım yağ L1 Berner...
  5. C

Boya Kodu

Arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle 2012 model cbr 125 sahibiyim renk(Siyah üstüne gri desen) Arkadaşlar motorun olduğu yerde düşmesi sonucu sağ yan granaj (CBR YAZISI OLAN GRANAJ) kırıldı ve pastanın alamayacağı nitelikte çizikler meydana geldi.Sanayiye götürdüm usta tel koyup kaynağa...
  6. C

Vites Boşa Çok Zor Geçiyor

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar... Arkadaşımın mondial hyena (elden debriyajlı) motoru boşa inerken vites pedalına aşırı bi güçle basmak gerekiyor diğer vites geçiş inişlerinde sorun yok sadece 1 den boşa indirirken bu sorun anca çok sert şekilde basarsan vites indirmeye öyle iniyor boşa...
  7. C

Xenon Akü Problemi

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar... Ben 2012 model cbr 125 sahibiyim ve xenon taktırmak çok istiyorum fakat malum hırsızlık olaylarından alarmsız da olmuyor. 5ma çeken bir alarma sahibim ve aküm 5 Amper yuasa Xenon hakkında şöyle duymuştum ilk başta farı açınca kendine gelene kadar çok...
  8. C

Spy vb. Çift Yönlü Alarmlarda Kumanda Kopyalama

Arkadaşlar önce tüm motorsiklet.net ailesine selam olsun.Siteyi kuranlara bizim burdan bilgi alışverişi yapmamızı sağlayanlarada cok teşekkürler... Arkadaşlar benim motorsikletimdede spy 5000 m tarzı (beret 5000 m spy) la birebir aynı özelliklere sahip herşeyi(sanki spy in biraz yan sanayisi...

Yeni mesajlar