Arama sonuçlarınız

1. A

sis farı aydınlatması hakkında

arkadaşlar, honda vtx 1300 S motorum var. bu motor 5000 devirde 400 watt elektrik üretiyor. ama tabi bu tarz bir motorla genelde 2500 devir civarı sürüş yapılır. yani her daim 400 watt elektrik üretmez. neyse, motosikletime yurt dışından bir çift sis farı aldım. her bir ampul 12 volt 55 watt (h4...
  2. A

honda shadow gazı açınca gelen ses.

Arkadaşlar 2004 honda shadow motosikletim var. Motorun gidişi çok iyi, emsalleri ile arasında hiç fark yok. Ancak giderken gazı aniden kestiğimde (haliyle motor yığıldığında) ve hemen gazı tekrar açtığımda, şaft kutusundan veya vites kutusundan veya başka bir yerden tak diye bir ses geliyor...
  3. A

Satılık NIC mont

Arkadaşlar bu montu iki defa giydim. Eşim almıştı geçen yıl. Ama ben ani bir kararla choppera geçtiğim için elimde kaldı. XL bedendir. Beden kalıbı dar olduğu için large giye arkadaşlar için XL bu montta uygundur. En ufak sökük, yırtık yok montta. Eşim fiyatını hatırlamıyor. O nedenle ben 100 tl...
  4. A

Kaplama yapılabilir mi?

Arkadaşlar, resimde görüldüğü üzere shadow 750 motorumun egsozunda paslanma var. Krom kısımda değil. Krom ısı kalkanlarını kaldırıp alttaki boruyu neyle kaplatmak lazım. ısıya dayanıklı ne yapılabilir? ne önerirsiniz?

Yeni mesajlar