Arama sonuçlarınız

1. sade7

"motosiklete bin oglum" babadan ogula muhtesem

Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet hayattır. Birçok babanın korkusu oğlunun motosiklete binmesidir. Ölümden ve başka her türlü tehlikeli durumun çocuklarının başına gelmesinden korkarlar. Benim senin başına gelmesinden en çok korktuğum şey ise hayatın zevklerini almadan yaşayan bir...
  2. sade7

satılık 2006 model super renk full+ aksesuar yamaha dragstar 650 detaylı resimli

7500 km de tum bakımları eksiksiz yapılmıs tertemiz kazasız cillop gibi motor hayalimdeki motoru buldum onu almak uzere bunu satıyorum fiyat:14.000 ytl aksesuarlar ön cam koruma demiri hard bag givi marka çantalar sis farları sissy bar gosterge koruma paneli quartz saat extra yan kromlar ön...
  3. sade7

dragstarcılardan bilgi yardımı istiyorum lütfenn

selamlar yeni bir dragstar kullanıcısıyım o km de aldıgım motorla su na 4000 km ye geldim fakat kullanan arkadaslardan bazı konularda yardım istiyorum motoru tam tanımadıgımdan dolayı birincisi 1 depo benzinle kac km gidiliyor ben 150 km civarında tuketiyorum bu normalmidir ikincisi uzun yolda...
  4. sade7

hyosung gv 250 icin orjinal butt saver

uzun yol icin poponuzu rahat ettiren koruyucu orjinaldir koreden getirttim fitayı 40 ytl yanında gv 250 orjinal depriyaj teli kullanılmamıs hediye uuzunyolda yedek olsun
  5. sade7

honda:alın motorlarınız sizin olsun......

bunu kişisel bir serzeniş olarak yazıyorum devamlı alma kararı içine girdiğim ve tam karar verip sitesine girdiğimde nerdeyse her 3 ayda bir değişen fiyatları gorup tekrar husrana ugradıgım hondaya-ALIN MOTORLARINIZ SİZİN OLSUN- gecen sene fuarda 13.000 küsür ytl olan honda deauville su an...
  6. sade7

2007 hyosung trendkiller-hos olmus-foto

hos olmus bence 2 kişilik olsa süper olurdu
  7. sade7

yardım:benzin tankını nasıl temizlerim

meraba arkadaşlar benzin tankımın agız kısmında ve hafif icinde paslanma tarzı goruntuler farkettim bunları nasıl gidereceğimi ve tankın nasıl temizlenmesi gerektiğini bilen arkadaş varsaa yardımlarını bekliyorum
  8. sade7

bu motoru kullanan varmı...

bu motoru kullanan yada hakkında bilgisi olan varmı acaba arkadaslar...... motor hondanın bu arada
  9. sade7

fren hidrolik sıvısı yardım lütfen

arkadaslar meraba gv 250 ile 3000 km ye geldim ve bugun farkettimki ön fren hidrolik sıvısı nerdeyse bitmiş.bu sizce normalmidir. aynı sıvıdan kendim alıp değiştirebilirmiyim yanıtlarsanız sevinirim saolun....
  10. sade7

hyosung gv250+1artçı ile istanbul-cunda-istanbul

çarşamba sabah yenikapı-bandırma 7:00 feribotu ile yola çıktık. ben ve artçım gidiş güzergahı olarak kendimize bandırma-gören-yenice-edremit-ayvalık yolunu belirledik. fakat gitmek isteyenlere bu yolu cok tavsiye etmem cunku yol kaz dağlarının arasından geciyor ve cok bozuk .kimi zamanlar 30...

Yeni mesajlar