Arama sonuçlarınız

1. ceko35

yarı fiyatına, sıfır motosikletler !!!

Arkadaslar bu pazar bostancı köprüsünden caddeye dogru inerken hemen solda bilenler bilir Kymco ve bazı bikac degişik model marka motosiklet satan magaza var.. eskiden baya bi motor vardı ama baktım tabela aynen soyleydi : "tasfiye nedeniyle yarı fiyatına motoskletler" vitrinden iceriye baktım...
  2. ceko35

çok çok Acil !!! 4.500 Ytl Hyo Gt-250

ÇOK Acil şekilde satmam gerekiyor, paraya ihtiyaç vardır. 5250 YTL den 4500 YTL ye indirdim fiyatı. http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3030258 2006 model, 7000 km. dedir. Detaylar yukarıdaki ilandadır. şu anda hiçbir sorunu yoktur istediginiz yere gosterilebilir. Krank...
  3. ceko35

Satılık Hyosung GT-250...2006 model Naked...

arkadaslar motorumu satıyorum... ilan asagıdaki linktedir.. gerekli bilgileri gorebilirsiniz. http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/ADDETAIL.DoIt?AdId=3030258 nakit sıkıntısı var.. ve yakında askere gidicegim icin satıyorum. biliyorsunuz motorun daha once krank probleminden dolayı motor...
  4. ceko35

SATILIK HYOSUNG GV250 ... GTR250 Race ile takas olur.

Arkadaslar, yakın arkadasım ve kapı komşum Hyosung GV250 cruiser motorunu race tipi motor almak icin satmak istemektedir. Tercihen yine Hyosung GTR 250 almak istiyor. Genel bilgileri aşagıda veriyorum. ayrıca sahibinden.com daki ilan linkide aşagıdadır... motosiklet full orjinal aksesuarlı ve...
  5. ceko35

Hyosung GT250 ile; muhteşem tatil, sorunlar, globalin yaklaşımı ve sonuçlar.

Tüm motorcu camiası, sevgili arkadaslar, öncelikle herkese keyifli sürüşler diliyorum. Temmuz ordası civarında izmire yaptıgım yıllık izin tatilim ve karşılastıgım sorunlar, sonrasında Global Motorun yaklaşımı ve son durumları kısa gezi yazısı öykü tadında sizlerle paylasmak istedim. Herşeyi...
  6. ceko35

Alınık chopper koltuk (tek kişilik)

Arkadaşlar çıkma yada sıfır yada döşemeciye yaptırılma farketmez, tek kişilik chopper koltuk arıyorum... elinde dragstar yada benzeri motordan çıkma olarak koltugu olan varsa yada yaptırabilecegim koltukcu varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim... kafamdaki koltuk aynen aşagıdaki gibi...
  7. ceko35

bir salı gecesi hatırası :) (resimli)

Valla akşam ustu iş yerinden arkadaşla bostancı da bulusup Fener macını izlicektik.. bi iki kişiye haber verdik.. sonrasında akşam bi baktıkki 10 kişi falan olmuşuz yaa :) guzeldi valla akşam ama bi daha beers e gidicegimizi sanmıyorum cunku iyice ticaret oldu adamlar.. yok artık valla...
  8. ceko35

Cumartesi Bostancı BEERS buluşması, bekleriz :)

Pazar gunu yapılacak piknik oncesinde ısrarlara dayanamayarak cumartesi gunu Bostancı sahildeki Beers de buluşmayı talep ediyoruz... Akşam üstü bi saatte buluşursak daha iyi olacagını sanıyorum zira gunduz gezip dolaşıp eğlenip, akşam ustude guzel bi ortamda keyif ve muhabbet ortamı super...
  9. ceko35

İlk Motoruma Kavuşuyorum :) Keeway SL150

Arkadaşlar en nihayetinde ilk motoruma kavuşmaya çok az kaldı. :) İlk once bu motoru tercih etmemde faydalı olan bu forumdaki yazılarla insanları bilgilendiren fikirlerini paylaşan herkese teşekkürü bir borç bilirim.:rendeer: Biliyorum tam fuar zamanı, yeni modeller gelicek yeni fırsatlar...

Yeni mesajlar