Arama sonuçlarınız

1. D

Size zor bir soru Kötünün iyisi

Arkadaslar size zor bir soru sanırım Ben 2.el motor alacağım bütçem kısıtlı olduğu için ç in malı almak zorundayım Arkadaslar keeway arn 125mi mondial 151 rsmi ? Hangisi hızlı gider hangisi bir nebze daha sağlamdır hangisi şekildir
  2. D

Sizce en mantıklısı

Arkadasla bildiğiniz üzre kymco agility 125 cclik Keeway arn150 cc sizc hangisini tavsitye edersiniz Cevapları şu şekilde alayımmmm.. Hangisi hızlı gider: Yokuşlarda hangisi atiktir Beygir gücü: Sağlamlık: Ayriyeten Honda dylanmı kymco movie xl150 mi evet sizce en mantıklısı
  3. D

Siz olsanız hangisini alırdınız

Arkadasla Keeway arn 125 Keeway matrix 150 KYMCO AGİLİTY 125
  4. D

Bu modeller arasından ? hangisi yardım.

Arkadaslar bütçem 2500 ytl civarı Ama su motosikletler arasında kararsız kaldım yardım edermeisiniz. Kymco agility 125 Suzuki an 125 Yamaha Cygnus RS Lütfen yardım edin
  5. D

Allah motosiklet.net sakinlerinden razı olsun

Arkadaslar uzun cabalarım ve yardımlarınız sonucu çinli motorlarını kafamdan sildim kymco agality 125 almaya karar verdim Ve sizleri bir daha rahatsız edeyorum Sizde taktir edersinizki bu kymco agilitynin piyassası şu şekilde Sıfırı 2500 2. eli 1500 1750 civarı sizin bu paraya başka bir...
  6. D

Kymco AGILITY 125 Mondial 151 rs

Arkadaslar başlığın çok abes olduğunun farkındayım :S Fakat size bir kaç sorum olacak Bildiğiniz üzre kymco 150lil monmdial 150 lik acaba hangisi daha hızlı gider + hangisi yokuşta daha başarılı Ve beni en çok düşündüren konu ise Mondialin servervsi var bizim sivasta ama kymconun olduğunu...
  7. D

Sayın motosiklet "www.motosiklet.net" üyeleri lütfen içeri

Arkadaslar size bir sorum olacak Mondialmi asyamı salcanomu ve bu markalar içinden model tavsiyelerinizi alabilirmiyim Dip not :Arkadaslar bilginiz varsa cevap yazın hiçbiri ii değil çin motoru alma gibi gereksiz mesajlar yazmadığınız için teşekkür ederim...:wiinkk:
  8. D

Scooter almak istiyorum

Arkadaslar öncelikle hepinize selamlar forumu gezdim inceledim forum gerçekten çok geniş portal kaliteli emeğine geçenlere teşekkür ederim. Arkadaslar ben 1000-1500ytl arası scooter tipi motorsiklet istiyorum. Motorlar hakkında hiç bir bilgim yok.Şimdi yardım edcek arkadaslar soracak kaç cc...
  9. D

Tanışmaya geldim (ıııı motor almaya)

Arkadaslar öncelikle hepinize selamlar forumu gezdim inceledim forum gerçekten çok geniş portal kaliteli emeğine geçenlere teşekkür ederim. Arkadaslar ben 1000-1500ytl arası scooter tipi motorsiklet istiyorum. Motorlar hakkında hiç bir bilgim yok.Şimdi yardım edcek arkadaslar soracak kaç cc...

Yeni mesajlar