Arama sonuçlarınız

1. daphne24

'O olmazsa yaşayamam.'

Merhaba uzun bir aradan sonra, işlerin yoğunluğundan pek fırsat bulamadım siteye girmeye, bütün gün bilgisayar başında olunca akşamları bilgisayarı görmek bile istemiyorsun :P Çok beğendiğim bir şiiri sizinle paylaşmak istedim umarım sizlerde beğenirsiniz, Sevgilerimle :rendeer: 'O...
  2. daphne24

Hayatın 40 Altın Kuralı

1- Ucuz araba kullan ama, alabileceğin en güzel evi al. 2- Adam gibi üç fıkra öğren. 3- Sevinçlerini sakin erteleme. 4- Esini çok iyi seç. Çünkü bu secim mutluluğunun veya bedbahtlığının %90'ini oluşturur. 5- Hergün 30 dakika yürüyüş yap. 6- Her yemekten önce şükret. 7- Bir arkadaşına...
  3. daphne24

Merhaba motosiklet severler :)

Herkese merhaba, uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve bende izlemekten vazgeçip fiili olarak aranıza katılmak istedim. Motosiklet hobim ve merakım var ama henüz ciddi anlamda motosiklet kullanıcısı değilim. Aklıma çok fazla yazacak birşey gelmedi, pek böyle site üyeliğim yoktur. Kusurumu...
  4. daphne24

Sessizlik Cinayettir Bazen

Belki ellerine kan bulaşmaz; belki gözlerini yumar, kulaklarını tıkarsın; çığlıklar parçalanır duvarlarında... Kafanı çevirirsin yardım nidalarına ya da elvedalara... Hiçbir şey değişsin istemezsin; yolunu tutmuş, yükünü almışsındır; paylaşmayı bilmezsin... Kimsenin yerine koyamazsın kendini...