Arama sonuçlarınız

1. E

turktorrent sitesine üye olan varmı

arkadaslar baslıktada yazdıgım gibi turk torrent diye bir site var fakat bu siteye uyelik davetiyeyle oluyormuş elinde bu sitenin davetiyesi olan yada nasıl davetiye temin edebilecegimi bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim
  2. E

tramer kaydı kafam karıstı

arkadaslar msj yoluyla aracın tramer kaydı kaza kaydı varmı dıye msj attım gelencevap 2003 yılından sonra herhangı bı kayıt yoktur.lakın motor 2011 model
  3. E

plaka ile ilgili kararsızlık

arkadaslar motorsikletim orjinal fabrikadan çıktıgı gibi bu şekilde kullanmak bana yeterli geliyor fakat kafamı karıstıran bir olay var. arkadaslarım diyorki plakayı sök neden diyorum senden once biri gelir gürültü çıkarır soora arkasından seni görünce plakanı verirler basın agrır.eksoz konusuna...
  4. E

mont hakkında yardıma ihtiyacım var

arkadaslar hem günlük hayatta kullanabilecegim hemde motorsiklet kullanırken koruma saglayacak mont bulabilirmiyim.biyerde daha önce görmüştüm ama şimdi bulamıyorum
  5. E

zincir yagı

konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.zincirimi yaglamak için resimdeki yagı kullanıyorum adı kuru yaglayıcı ama sannki hiç yag yokmuş gibi yanlış ürünmü almışım sizce bu ürünü kullanan varmı aranızda bu arada resimde würth logosunun altında sabesto yazıyor bendeki üründe yazmıyor
  6. E

gaziantep de alarm ve gps sistemi

başlıkta yazdıgım sistemleri sorunsuz bir şekilde monte edebilecek usta varmı acaba servis takmayız diyor bende takamam kim takabilir acaba cbr 600 rr motor
  7. E

cbr 600 rr far

cbr 600 rr 2013 motorsikletimin farlarının ikisinin birden yanması için ne yapmam gerekiyoryani her ikisi de hem kısa hem uzun yanacak boyle bir sistem varmı

Yeni mesajlar