Arama sonuçlarınız

1. D

27 Nisan 2019 İstanbul Büyükçekmece Motosiklet Kazası

Bugün saat 16:00-17:00 arasında Büyükçekmece civarında kırmızı beyaz renkli bir R25 sürücüsünün karıştığı bir kaza var, kazayla ilgili bilgisi olan var mı? Görgü tanıklarını arıyoruz. Motor sürücüsünün durumu çok ağır.. Lütfen iletişime geçin. 0530 691 51 88
  2. D

2000 model Kawasaki ZX-9R Yedek Parçaları..

2000 Model Kawasaki ZX-9R motorumu parça parça satıyorum. Site üzerinden mesajları göremeyebilirim, Whatsapptan iletişime geçerseniz daha hızlı dönüş yaparım. 0530 691 51 88 Arayabilirsiniz Elimde olan parçaların bazıları ve fiyatları: Kafa Grenajı 450 Alt Sakal 100 Ön Çamurluk 150 Dikiz Ayna...
  3. D

Yamaha Fzs600 & Fz6 Arıyorum, Bakımlı, Mekaniği sorunsuz, Temiz..

Yamaha Fzs600 veya Fz6 arıyorum, temiz, mekaniği sorunsuz, bakımlı düzgün kullanılmış satmayı düşünen varsa iletişime geçebiliriz. 3 kuruşluk malzemeye 5 kuruş isteyip kàr etmek isteyenler aramasın. Kimsenin malını öldürmüyoruz enayi yerine koymayın lütfen.:king: 0530 691 51 88
  4. D

Honda CrossRunner ı çalınan ??

Biraz önce yol kenarında terk edilmiş vaziyette Honda CrossRunner model önden kazalı kırmızı renkli bir motosiklet gördüm. Sürücüsü aramızda mı Plakası 59
  5. D

Gümrükten alınan 2000 model Zx-9r

Merhabalar, bugün gümrükten e- ihale sistemiyle 7300 lira + 110 liralık damga vergisi mukabilinde 2000 model kawasaki ZX9R aldım. (ZX900E diye geçiyor) İlk iş olarak motosikleti Nevşehirden İstanbula getirmem gerekiyor. (önerilerinize açığım) Daha sonra Şirinevlerde baktırıp çalışır- yürür hale...
  6. D

Yamaha Yzf R125 aranıyor

Başlıkta da yazdığım gibi Yamaha Yzf R125 arıyorum. Kondüsyonu iyi mavi veya kırmızı renkli mümkünse düşük km, aldıktan sonra beni üzmeyecek kazası, kırığı döküğü olmayan ve en önemlisi motosikletini gerçekten satmak isteyen dürüst bir satıcıdan güncel kasa R125 almak istiyorum.

Yeni mesajlar