Arama sonuçlarınız

1. nightwolf_tr

hava filtresi

Jinlun 250-5 motoruma direk karbüratör hava girişinin ucuna performans hava filtresi takcam fakat internetten sipariş vereceğim için kaç mm lik almam gerektiği konusunda yardımcı olurmsunuz 35-42-52 mm ler var kararsız kaldım. Yada ankarada nerden bulabilirim???
  2. nightwolf_tr

Motor Yağı

merhaba motor yağımı değiştireceğim fakat bu sıcak havalarda ne kullanmalıyım. Normalde castrol 10-40 kullanıyorum.
  3. nightwolf_tr

adapazarı-ankara

Yarın sabah 8 gibi adapazarından ankaraya artçımla yola çıkcaz. Gezerek gitmeyi düşünüyoruz. katılmak isteyen olurmu acaba? :)
  4. nightwolf_tr

Zincir değişimi ne zaman yapılmalıdır??

Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldı üzere zincir değişimi ne zaman yapılamalıdır? Belli bir kilometreden sonramı, yoksa başka belirtilerimi vardır??
  5. nightwolf_tr

Alarm

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktıda yardımcı olursanız sevinirim. Jinlun 250-5 lerde alarm için ayrılmış bir soket bulunuyormu acaba??
  6. nightwolf_tr

vites dişlilerimde bi sorun var galiba!!

herkese iyi pazarla. Sorunum şuki vitesin 3.vites dişlilerinde bi problem var galiba 3. vitese atınca acayip sesler çıkarıyo fakat 1. 2. 4. 5. viteslerde hiç bir problem olmuyor? sizce ne kadara malolur bu??:silent:
  7. nightwolf_tr

motorum 100 ü geçmiyor!!!

jinlun 250-5 motorum var. 80 den sonra titreşim aşırı bir hal alarak sadece 100km ye kadar çıkıyor ve acayip titreme yapıyor. normalde daha fazla hız yapması gerekmiyormu?:silent:
  8. nightwolf_tr

sis lambası montajı yardım

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/26421-sis-lambasi-montaji.html de anlatılan gibi yaptım röleyi uzunlara bağladım fakat bir sorunla karşı karşıyayım. uzunları yakınca röle devreye giriyor ve sis lambaları çalışıyor fakat uzunları kapattığım zaman röle devreden çıkıp sis...
  9. nightwolf_tr

zealsun zs150, keeway superlight 150 mi, regal raptor dd125e mi?

merhaba arkadaşlar uzun süredir motor almak için araştırma yapıyorum ama artık kafam allak bullak oldu.:pr: en azından 3 model arasında karar kıldım şu an:D sizce zs , sl, rr arasından hangisini almalıyım. yardımcı olursanız sevinirim. bu arada 2300 liram var. yardımlarınız için şimdiden...

Yeni mesajlar