Arama sonuçlarınız

1. O

Zorunlu sigortasız motor satışı mümkün mü?

Merhabalar arkadaşlar, bu forumda daha önce konusu açılmış ama konu 2016-2017 ye ait. Sorum şu bitane 125 znu motorum var ve eylülden beri kullanmıyorum. Eylülde'de zorunlu trafik sigortası bitmişti. Az önce nostalji facebook grubunda post attım bu motoru satarken trafik sigortası yapmam şart...
  2. O

Scooter selenin altındaki ucu boş kablolar

merhabalar, motor aksamlarından bileşenlerinden hiç anlamayan biriyimdir. geçen gün motorumda rolanti ayarını düşürmek için seleyi kaldırdığımda bu ucu boş olan kablolar dikkatimi çekti. 1 hafta kadar memleketin mıcırlı yollarında kullandığım için acaba benlik bi durummu yoksa fabrika çıkışımı...
  3. O

Motosiklet Çantası

https://www.youtube.com/watch?v=d5Uv4sVWtGA&t=42s şu linkteki allegro 50deki çantadan arıyorum ama bulamadım. arkada yolculuk yoruyor biraz şöyle süngerli çanta olursa en azından daha rahat oturur yolcu nerden bulabilirim. birde allegro 50 kullanıcıları varsa cevaplayabilir mi ben motoru...
  4. O

Allegro 50 cc almayı düşünüyorum yardım

Bikaç haftadır 50 cc alma düşünceseydim allegro 50 tip olarak gözüme en hoş geleni. Az önce başka bi forumda bi arkadaşın kuba fighter konusunu gördüm çipsiz 75 km yi 2 kişiyle 60km yi gördüğünü söylemiş. Bu allegro için 6 pinli çip satılıyor alıp onu takmayı düşünüyorum o zaman 80 görüyomuş...

Yeni mesajlar