Arama sonuçlarınız

1. awitrus

Nisan 2023 e kadar fabrikalar durdu.

Geçen gün yamaha Premium servise gittiğimde satış yapan elemanın telefonla arayan herkese söylediği şu cümle. " Nisan 2023e kadar fabrikalarda üretim durdu.şimdi sıraya girsen 2024 yılbaşında anca motor ya gelir ya gelmez."
  2. awitrus

E5'in yarısı çakarlı

Sabahları işe giderken E5'i kullanıyorum. Arkadaş, trafikte araçların yarısı çakarlı anasını satayim. Herkes mi acile hasta yetiştiriyor siyah megane ile
  3. awitrus

Arabacılar bunu bilerek mi yapıyor ?

Motorsikletim ile aheste aheste gezerken hangi arabanın arkasında belli bi süre yol alsam hemen silecekleri çalıştırıyolar. Suyun çogu da ön cam yerine arkadan ilerleyen bana geliyor. Sanki bilerek yapıyolar sinek kovar gibi fıs fıs kovuyorlar beni arkalarından. Sizin de başınıza geliyor mu bu...
  4. awitrus

Güncel Fiyatlar ile bi yaz kombini yapsak...

Mont : https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_US/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Held-Safer-SRX-Motorcycle-Textile-Jacket/SubProducts/Held-Safer-SRX-Motorcycle-Textile-Jacket-0001 Pantolon : https://www.fc-moto.de/en/Held-Grind-SRX-Motorcycle-Textile-Pants Eldiven ...
  5. awitrus

Diablo Rosso Sport Lastik ?

Merhabalar. Diablo Rosso Sport kullanan var mıdır aramızda acaba ? Yorumlarını alabilir miyiz kullanıcısı var ise ?
  6. awitrus

Fatih Terim’e hırsız şoku: Parasını ödedi bir kere binemedi!

İstanbul Sarıyer’de Teknik Direktör Fatih Terim’in satın aldığı ancak henüz teslim almadığı yaklaşık değeri 800 bin lira olan lüks motorunun iki hırsız tarafından çalındığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nce Kağıthane’de gözaltına alınan iki şüphelinin Şarkıcı...
  7. awitrus

Avrasya tüneli motosiklet kullanımına açılıyor.

Avrasya Tüneli motosiklet geçiş ücreti 2022 | Motosiklet Avrasya Tüneli'nden kaç TL'ye geçer? Avrasya Tüneli motosiklet yasağı bitti mi? soruları şu sıralar motosiklet sürücüleri tarafından sıkça sorulmaya başlandı. Türkiye'nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan ve trafiğe takılmadan...

Yeni mesajlar