Arama sonuçlarınız

1. ozimosko

Pulsar 200 NS satıp MT 25 almak

Merhabalar şuanda pulsarım 14.500 km de onu satıp hayalimdeki motor olan MT25 i almak istiyorum ancak aklıma takılan bir kaç şey var. Yakıt konusunda aşırı bir fark olduğunu sanmıyorum(şuanda pulsar ile 100/3.6-3.8 lt yakıyorum varsın 4 yaksın). MT 25'in parçaları bakımları ne bileyim diğer...
  2. ozimosko

Pulsar 200 ns yakıt 3,9/100km

Merhabalar, 3,9/100 KM Motorum 12700 km de tamam biraz hırçın kullanıyor olabilirim ama bu kadar yakması normal mi? Yoksa ayarlarında falan mı bir sıkıntı var? Nasıl düşürebiliriz bu yakıt tüketimini öğrenci adamım 2-3 günde bir 50 tl gidiyor ocağıma incir ağacı dikildi :cherry: Millete...
  3. ozimosko

Motor aldım ortalık karıştı

15 Temmuz iş çıkışı gittim Pulsar 200 NS aldım mutlu mutlu sonra çıktım eve geldim motorumu izliyorum falan uçaklar tanklar derken haydi bakalım darbe girişimi oluyor bütün sevincim kursağımda kaldı. Şimdi de 1 haftadır plaka çıkartamıyoruz. İlk baş randevu alıp gittik illa ikametgah adresinden...
  4. ozimosko

İkinci motorum Pulsar 150 NS

Merhabalar arkadaşlar uzun süredir araştırırken zaten bu forumu takip ediyordum motorumu alacak olmamla beraber üye oldum, yer imlerine ekledim :) 6 aydır Mondial Drift 125 Mh 2012 model motor kullanıyordum. Titreşim, sağının solunun bozulması, sesler gelmesi falan derken yeni motor arayışları...

Yeni mesajlar