Arama sonuçlarınız

1. sinekvalesi

Lütfen yardım edin

arkadaşlar ben bi pioneer motosiklet almak istiyorum ama plaka ve fatura yok. eğer polise yakalanırsam bunun cezası ne olur ve plaka ve fatura çıkartmak istesem maliyeti ne olur lütfen acıl bilgiye ihtiyacım var.
  2. sinekvalesi

250cc mondial

mondial 250mct 1650 km 2007 model sıfır ayarındadır fiyatı 1800 tl dir pazarlık yoktur
  3. sinekvalesi

Tüm Motor kullanıcıları!!

Selam arkadaşlar ben yeni motor aldım mondial 250 mct 250 km temiz aküsünü değiştirdim bujilerini değiştirdim. evet gelelim istediğim yardıma ben bunu kullanırken neye dikkat etmeliyim nasıl kullanmalıyım? ne gibi kısımlarına dikkat etmeliyim? ya bilgilendirin beni bilmem gereken önemli yada...
  4. sinekvalesi

Chopper kullananlar yardım edin lütfen

Selam arkadaşlar ben yeni motor aldım mondial 250 mct 250 km temiz aküsünü değiştirdim bujilerini değiştirdim. evet gelelim istediğim yardıma ben bunu kullanırken neye dikkat etmeliyim nasıl kullanmalıyım? ne gibi kısımlarına dikkat etmeliyim? ya bilgilendirin beni bilmem gereken önemli yada...
  5. sinekvalesi

Karar veremiyorum yardım edin...

Arkadaşlar motor almayı pilanlıyorum ama yeni olduğum ve bilgim olmadığı için bilmiyorum 1200 ytl verebildiğim için şuan bana uygun üç motor ve iki marka var. var ama karar veremiyorum daha doğrusu bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim... 1. motor mondial 250cc Marka:::::::::: Mondial...
  6. sinekvalesi

mondial mi jinlun mu karar veremiyorum..

Arkadaşlar motor almayı pilanlıyorum ama yeni olduğum ve bilgim olmadığı için bilmiyorum 1200 ytl verebildiğim için şuan bana uygun üç motor ve iki marka var. var ama karar veremiyorum daha doğrusu bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim... 1. motor mondial 250cc Marka:::::::::: Mondial...
  7. sinekvalesi

Kask Mont Eldiven Arıyorum

2. El Kask Mon Ve Eldiven Arıyorum Kullanacağım Motor Chopper nerde ucuz ve 2. el bulabilirim kütfen yardımcı olun...
  8. sinekvalesi

Chopper Arıyorum

Arkadaşlar 1200 ytl param var acil chopper motosikler arıyorum yanında kask ve mont ve eldivende alıcam 05359250298
  9. sinekvalesi

yardım edin

Selam arkadaşlar ben bu sitede yeniyim motorsiklet almak istiyorum bir tane buldum mondial 250 mtc 1000 ytl 2005 model 7000km temiz gibi görünüyor mont ve kask almam lağzım 2. el olursa sevinirim ve motor alırken bilmem gereken birşey varsa lütfen söyleyin