Arama sonuçlarınız

1. J

HONDA nX 500 2024

Motorsikletim 2024 model 2025 trafiğe çıkışlıdır. Eylül ayında satın aldım ve satın aldığımdan beri kapalı garajda muhafaza ediyorum. Trafikte gece-gündüz fark edilirliği arttırdığı için beyaz rengi tercih ettim. Hayatımdaki gelişmelerden dolayı motorsikletlerimi satıp araba satın almayı...
  2. J

2 Motorsikletimi satmak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Selamlar; 2019 yılında 2017 model KTM duke 250 satın aldım. Günümüze kadar kazasız belasız kullandım. 1 ay kadar önce Honda NX 500 (2024 model yılı) satın aldım. İki motorsikletimi de satmak istiyorum. Sağlık durumumu etkileyeceğini düşünüyorum. O nedenle şimdi mi satsam daha iyi olur? Yoksa...
  3. J

KTM DUKE 250 ABS 2017

**Herkese hayırlı satışlar,** Yeni bir motosiklet aldığım için severek kullandığım motosikletimi satıyorum. Bakımları düzenli yapılmış, özenle kullanılmış bir motosiklettir. Aşağıda hem yaptığım iyileştirmeleri hem de yanında vereceğim ekipmanları detaylı şekilde belirttim: ✅ Üzerinde Yapılan...
  4. J

KTM Duke 250 dişli ve zincir değişimi fikir danışma

Öncelikle herkese selam ve hayırlı sürüşler. Geçtiğimiz günlerde motorun yan ayaklığını gövdeye bağlayan civata ile alakalı tamir için ustaya götürdüğüm zaman. "Motorun dişlileri yıpranmış, değiştirsen iyi olur" diye söyledi. Ben motorun zincirini zaten değiştirmeyi düşünüyordum, ama...
  5. J

KTM Duke 250 Yan Ayaklık Vidası Düşüyor

Öncelikle herkese güvenli sürüşler. 2020 Haziran ayında KTM Duke 250 motorumun yan ayaklığı gövdeye bağlayan vidalarından bir tanesi düştü. Tabi ben vidanın düşmüş olduğunu farketmedim. Motorun yağını eklemeye çalışırken motor devrildi. Neyse o hasarı bir şekilde yaptırdım. Vidayı civatacıdan...