Arama sonuçlarınız

1. B

Çok klasik ama Başlangıç motoru ne olmalı :)

Merhabalar ben bu güzel foruma yeni adım attım 17 yaşındayım ve motosikletim olsun istiyorum herkez gibi :) başlamışken zordan başlıyım kolaya alıştımmı çünkü zoru beceremiyorum o yüzden scooter önermeyin :) 2500 tl bütcem var kask ve ekipmanı aldıktan sonra şimdi motor kaldı Mondial...
  2. B

KiloMetre

Merhabalar ben 2. el yada 0 bir motosiklet alıcam fakat kilometresini kavrıyamadım . kavradım tabi yani de sondaki dönen şey kilometrenin içine katılmıyormu yoksa benimi yiyorlar :cherry: fotograf burda : http://hizliresim.com/glnj6N bu motor 61 bin kilometremi 6 bin kilometremi ? ilanda 6 bin...
  3. B

İlk defa motosiklet alıcam inşallah :)

Merhabalar ben honda cbf 150 alıcaktım ama hiç tavsiye etmediler neden bilmiyorum anlattılar da bişeyler anlamadım :D Mondial 125 drift alıcam o motorlar nasıl iyimi kötümü yedek parçaları pahalımı çok yakarmı zevklimi daha önceden kullanan arkadaşlar varsa beni bi aydınlatabilirlermi özellikle...
  4. B

Motorun M sinden anlamıyorum :)

Merhabalar ben bir motor hevesiyle motosiklet almaya karar verdim skuter almayıp vitesli zor gelmesin diye manuel almaya kadar verdim zordan başlayıp ona alışıyım diye . Honda CBF 150 alıcam inşallah . ama motoru nasıl kullanmışlar saglammı yoksa 3 ay sonra bi sorunu çıkarmı anlamıyorum ...