Arama sonuçlarınız

1. Rammstein41

Çılgın bir motorum var en azından kafamdaki şeyi yapınca cılgın olacak :) [Bobber]

Arkadaslar makine bu , http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-borelli-ledow-orjinal-ledow-cxm250-yamaha-virago-ile-ayni-daha-kalite-85537190/detay/ bobber custom tarzı şekil bişey yapmak istiyorum bana hangi parçalari değiştirmem gerektiğini söylermisiniz. ona göre kendime bi...
  2. Rammstein41

%90 karbürator sorunu sizin yardımınız gerekli şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar sorunum şöle başladi, ledow cxm250 kullanıyorum, virago 250 kopyasi, ışıklarda cok sert kalktım 2. viteste 60 ı görüp vites attım 3 normalin dısında devrini yükselttimde vitesi 3 e attım.. neyse ilerledikten sora benzin biter gibi gaz yememeye basladi ve benzin var .. cok az gaz...
  3. Rammstein41

Herkese iyi geceler Sabahtan aksama kadar motor muabbeti yapcak gönüllü varmi :)

sorularım var konusalım diyorum yazarsanız sevinrm
  4. Rammstein41

Cxm Gaz tel'i sorunum, basit ama tecrübesizlik :)

Herkese iyi akşamlar yeniyim forumunuzda , 7 aylık Ledow Cxm250 kullanıcısıyım, sorunum 15 dk önce gerçekleşti , gazı kökledim ve gaz boşta , attı teller uclari yok içinde sanırım gaz verdiğim yerin ordaki kutuda. Değiştireceğim ve fiyat ne olur universalmidir ( her parça olur ) yoksa kendi...

Yeni mesajlar