Arama sonuçlarınız

1. yakut

Hazırlık zamanı

Kar, kış, yağmur derken bahar sarhoşluğuyla sezona girmek üzereyiz. Bu yüzden sezon hazırlığı konusunda yeni başlayanlara bir kaç önemli noktayı hatırlatmak isterim. Hem makinalara, hem de kendimize bakım yapmanın tam zamanı. Naçizane tavsiyem, mümkünse motorunuza tam bakım yaptırın ama hiç...
  2. yakut

Tamirci Ve Servis Rehberi

Madem gitmediğin yer senin değil, gidemediğin yerde senin değildir... Yolda kalmak, lastik patlaması, makinanın bozulması vs vs... Kimin her hangi bir sebeple yolda kalma macerası yoktur ki? Güzel yurdumuzun gideceğimiz, gezeceğimiz her yerinde bir servise ve ya tamirciye ihtiyacımız yok mu...
  3. yakut

Tamirci Ve Servisler

Tamirci Ve Servisler Rehberi..........ÖNEMLİ Madem gitmediğin yer senin değil, gidemediğin yerde senin değildir... Yolda kalmak, lastik patlaması, makinanın bozulması vs vs... Kimin her hangi bir sebeple yolda kalma macerası yoktur ki? Güzel yurdumuzun gideceğimiz, gezeceğimiz her yerinde bir...
  4. yakut

Kawasakı Kle 500

2004 MODEL Kazasız orjinal gri siyah çift renk, 20.000 km de bakımlı KAWASAKI KLE 500 SATILIKTIR. Fiyat : 8.400ytl sahibinden.com ilan no:4223354
  5. yakut

selam motorseverler

Uzunca bir aradan sonra motosiklet keyfini yeni aldığım KAWASAKİ KLE500 ve sizlerle yeniden yaşamaya başladım.Ne zaman ikiteker üzerinde yol alsam hayatı resetlediğimi hissediyorum.Bir makina ancak bu kadar insanın hayallerini şekillendirip hayatını renklendirebilir diye düşünüyorum.Motosiklet...

Yeni mesajlar