Arama sonuçlarınız

1. tirmit

İnşallah Çanakkale'ye :)

İyi forumlar, Kısmet olur ise Cuma namazından sonra Çanakkale'ye yola çıkıyorum. Bu sefer motorum küçük, (CBF 150) 1000 km. rodajı tamamlanınca ilk bakımı da geçtiğinden mevsim bitmeden tekrar melekete gitmek istedim. Depo üstü çantam yeterli gözüküyor, başka bagaj almak istemiyorum. Kısmet olur...
  2. tirmit

Turkiye motokros sampiyonasi Catalca'da

http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=1106
  3. tirmit

HGS için en uygun yer

Bugün HGS etiketim geldi. Eski motorumda OGS vardı, kılıf içinde kol bandı ile veya ayna üzerine bağlayarak kullanıyordum. Dolayısıyla sürekli motorun üzerinde kalmıyordu. Şimdi HGS sürekli kalacak, yağmuru var, güneşi var, yıkaması var vs. Nereye ve nasıl yapıştırmak lazım. Üzerine koli bantı...
  4. tirmit

Kaçınma manevrası - Paylaşmam lazım :)

Bugün motosikletli yaşantımın ilk hava taaruzuyla karşılaştım! Sahil yolunda ya yerdeki yemin ya da gagasından düşürdüğü yiyeceğin peşinde olan bir martı hemen 2 metre önüme bir dalış yaptı ki düşman başına :) Martı demeyin yakın mesafeden hem oldukça büyük, hem de size bir uzay savaşı...
  5. tirmit

Yeni motorda lastik değişimi gerekli mi?

Bazı konularda pazarlama dünyasına yenik düştüğümüzü sanıyorum. Sıfır lastikler atılıp yeni takım lastikler takılıyor. Bu durum lastik satanlardan başkasının ekmeğine yağ sürmediği için gereksiz bir ekonomi oluştuğunu düşünüyorum. Çok özel bir durum yoksa (yarışcı vb) yeni lastiği atıp avrupa...
  6. tirmit

Motorlu Taşıtlar Vergisi

Herkese selam, Hayırlı Ramazanlar Az önce vergileri ödeyim derken aklıma takıldı bilen varsa ceaplarsa sevinirim. Motorumu Haziran ayı sonunda aldım, böyle olmasına rağmen bir kaç gün için bile olsa Ocak-2014 taksidini de yatırmak zorunda mıyım? (vergi borcu sorgulamasında çıkınca şaşırdım...
  7. tirmit

Maltepe'den Selam

Selam arkadaşlar Yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılından beri motosikletle haşır neşir olmaya çalışıyorum. Ama iki tekerlek sevgisi tabi ki çocukluk yıllarına, bisiklet zamanlarıma kadar gidiyor. Gerçi bisiklete fırsat bulunca yine binmekten zevk alıyorum ancak iş, macera ve keşfetme duygusuna...
  8. tirmit

Yamaha R6 Gaz Yemiyor

Arkadaşlar konu benim için acil ve önemli olup daha önce başına gelen varsa yardımını rica ederim. Zira sorun kangren bir hal aldığından sinirleri de yıpratmaya başladı. Yamaha R6-S 2007 model 8000 devir üzeri sanki hız kesiciye girmiş gibi oluyor ve gaz yemediği gibi devirlenmiyor da. Devir...
  9. tirmit

2007 Yamaha YZF R6S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yzf-r6s-yamaha-2007-model-96863044/detay/

Yeni mesajlar