Arama sonuçlarınız

1. redcaptain

YBR 125 acil yardım elektrik sorunu

herkeze iyi geceler bu konu varmıydı bilmiyorum ama biraz arastırdım ama aradığım cevabı bulamadım simdi motor marşla çalışmıodu aku bitikdir diye aku aldım taktım 1 gün marşla çalıştı sonra çalışmamaya başladı kornaya basınca gösterge ısıkları sönüodu yine de çalmıodu aku şarj olmuo diye sorun...
  2. redcaptain

1 gece konaklamalı dağ yolundan eğirdir

arkadaşlar bu hafta sonu serik dağ yolundan eğirdire gitmeyi planlıoruz 1 gece çadırlıcaz pazargünüde dönmeyi planlıyoruz gidelimmi :)
  3. redcaptain

FİYAT normalmidir yoksa kazıklanıyormuyum

Dün motoru saniye götürdün sübap ayarını yapıyım derken iyice bozdum çok ses geliyordu götürdüğümde sadece subap ayarı deil eksantrik zincirinden pianolardan gel geldiğini göğrendim ban bi fiyat çıkardı krank kolu silindir değişicek işlik malzeme 335 lira gibi bi fiyat verdi sizce normal mi
  4. redcaptain

YBR ön disk fren sıkışması

öncelikkle herkeze iyi akşamlar bugun motorumun ön diski ni ve fren balatalrını değiştirdim butun parçaları söktüğüm gibi yeni parçalarla değiştirdim neyse alt merkezi diske biraz zor soktum hidrolik yagını değiştirdim vemilinide sıktım fakat lastik zor dönüor biraz araştırdım zorlanması...
  5. redcaptain

kanuni enduro 200

bu motor la bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim artı ları eksileri konfor hız akla gelebilecek herşeyi İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
  6. redcaptain

kanuni cross 250& ramzey QM200GY

bu konuyu aradım ama bulamdım gözümden kaçmışda olabilir
  7. redcaptain

kanuni cross 250 biligilerrr

arkadaşlar kanuni cross almayı düşünüyorum ama tam olarak bilgi verebilicek arkadaşlar var artısını eksisini hızını akla gelebilicek herşeyi arıyorum

Yeni mesajlar