Arama sonuçlarınız

1. ultraslan35

Satılık 2009 model sıyah yamaha ybr 1700 km.de tertemız

ARKADASLAR MOTORUMU SATIYORUM DAHA HIC BI ZORLAMA DUSME CARPMA KESINLIKLE OLMADI... SIFIR AYARINDA NERDEYSE HONDA CBR ALMAK ISTYORUM BU YUZDEN SATIYORUM... ISTEYENLER MSNDEN EKLESIN KONUSALIM YADA OZELDE MESAJ ATSIN NOT.. FIYAT 3250 PAZARLIK PAYI AZDA OLSA VAR .....
  2. ultraslan35

Lütfen bana yardım edermisiniz arkadaslar...

herkese slm arkadaslar, benden buyuk abılerım ablalarım yasım 21 su an kullanmakta oldgum yamaha ybr 125 motoruma tıger marka egzoz alsam performans ve ses acısından artıs yasarmıyım veye bana zararı olurmu???
  3. ultraslan35

Işte Büyük Değişim 150 Lık Scooter Böle Değişti ...

ilk aldıgım zaman kı daha rodajı bıle tamamlanmamıstı burda ıse aldıgımın uzerınden tam ıkı sene gectı ne yollar ne değişklikler görmüştü. ama hala daha hersey yenı başlıyordu... ön kafa kırlıdgı için ve kırmızı renkte ön kafa bulamadgım ıcın bu renk almıstım ama ıcıme hıc sınmemıstı ver...
  4. ultraslan35

HERKESE MERHABA izmirden...

Siteye ikini kayıt olusum bu daha önce ılk gun uyelıgım sılınmıstı cunku ıstemedgım bır sekılde bır tartısmadan dolayı uyelıgım sılındı ne yazıkkı...( o yuzden tekrardan guzelce forumun da kurallarını ögrendıkten sonra tanısmak ıstedım herkesle ...

Yeni mesajlar