Arama sonuçlarınız

1. Bukalemoon

Re-Selam :)

Herkese İstanbuldan selamlar.. Eski bir motosiklet.net üyesiyim, bir süre ara vermiştim motosiklet kelimesine vatani görevimden dolayı :) Adım Onur.. Yaş 28.. İlk motorum Keeway Arn 125.. belki hatırlayan olur, o scooter la istanbul-bodrum yapmıştım.. Şimdi motor sahibi değilim... ama abim...
  2. Bukalemoon

Istanbuldan Bodruma.. Keeway Arn 125 cc ile

merhabalar herkese.. 2 hafta once 125 lik arn ile istanbuldan ciktim bodruma gittim.. herkes zor dedi olmaz dedi fln ama yapilmayacak birsey degil kesinlikle.. yola cikmadan 2 gun once yenikapı-bandirma feribotuna rezervasyon yaptirdim.. yola çıkmadan önce ki korkularım; benzin bitmesi yarı...
  3. Bukalemoon

İstanbul - İzmir - Bodrum

Eveet.. siz de gelin demeyi çok isterdim.. tabi feribotta yer var mı bilmiyorum.. ne yapacağımı kısaca anlatayım.. kısmetse yarın sabah 7 feribotuyla yenikapıdan bandırmaya geçicem ordan balıkesir manisa üzerinden izmire.. orda belki bi gece kalıcam ordan da selçuk, söke milası takip ederekten...
  4. Bukalemoon

[MT İStanbul] 02 Temmuz Pazar / Tuzla Carting Pistinde Carting Turnuvası

[MT İStanbul] 23 Temmuz Pazar / Tuzla Carting Pistinde Carting Turnuvası 23 Temmuz Pazar Günü Tuzla Carting Pistinde Turnuva düzenlenecek Herkesten özür diliyorum, basligi acmadan once konustugum kisi ile simdi konustugum kisi baya bi farklı konustu, 23 temmuz pazar günü müsait olan tek en...
  5. Bukalemoon

Scooter a yan çanta?

Maxi olmayan bi scooter a sahip olup da yan çanta kullanan var mı acep? ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafından taşınmıştır.»»»»»» Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme...

Yeni mesajlar