Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde 3 araba 2 motosiklet 2 bisiklet 1 basketbol topu ve yaz döneminde sürekli şişirmek zorunda kaldığım bir prensese ait deniz oyuncakları var haliyle bu hava basma işi beni baya yoruyor. Sanki bu dünyaya bir şeylere hava basmak için gelmişim gibi hissediyorum lütfen kurtarın beni.
Bulduğum...
Geçtiğimiz günlerde Triumph 2026 yılı için 29 yeni model tanıtacağını duyurmuştu , bugün ise modern classic klasmanında Trident 800'ü bizlerle buluşturdu. Anlaşılan ingilizler global olarak çok iyi giden satışlar vesilesi ile olsa gerek ki hızını alamadı ve 2026 yılında çok ağır bir dominant...
kawasaki cyprus link
Güney Kıbrıs'ta resmî olarak satışa sunuldu fiyatlar da baya şaka gibi :) z1100 SE de baya iyi duruyor he ... şükür zx6r'da elektronik gaz koluna da geçebilmiş bizim yeşil canavarlar. Genel olarak modelleri detaylı inceleyip değişiklikleri araştıran motorcu bir kardeşimiz...
Merhaba çok uzatmadan konuya gireceğim 25 kasa ''uzun süreli'' kullanıcı yorumu çok fazla bulamıyorum. Geri çağırılma durumu vardı onun haricinde başka bir problem var mı merak ediyorum, ayrıca 25 model bir motosiklete neden sadece yukarı quickshifter koyulmuş onu da anlayamadım bilgili...
Merhaba , cümleten hayırlı bayramlar dilerim .
Naked motosiklete uygun full face kask önerebilirseniz çok memnun olurum . Forumda ufak bir araştırmam sonucunda marka modele göre beden ölçülerinde değişkenlik olabileceğini okudum ( x bir markanın L bedeni ile y markanın L bedeni arasındaki...
Merhabalar,
Öncelikle tüm motosiklet sever forum halkının 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutlarım.
K.K.T.C'de ikamet etmekteyim , Türkiye'ye nazaran araç getirtme işlemleri daha kolay ve uygun oluyor (yeni veya kullanılmış). Bir galerici dostum vasıtasıyla kargo ücreti(konteyner) ödemeden...
yeni aldığım motosikletime ön ve arka debriyaj sistemi gerekmektedir .. fiyat hakkında tahmini bilgisi olan ? veya çıkma parçaları nerede bulabileceğim konusunda yardım edebilecek arkadaşlar varsa iletişime geçerlerse sevinirim ..Antalya merkezde oturuyorum. (2001 model sp 180 runner ).
Antalya'da 2008-2009 model km'si fazla yüksek olmayan borcu,vuruğu ve kazası olmayan temiz ybr arıyorum.İlgili arkadaşlar [email protected] yada ö.m sistemiyle iletişime geçerse sevinirim ..saygılar
Merhabalar ,
Yakın zamanda yurtdışından (almanya) bir arkadaşım gelecek ve gelirken kask ve ceket getirmesini rica etmeyi düşünüyorum ancak fiyatlar Türkiye ile kıyaslandığında daha mı ucuza geliyor yoksa daha mı pahalı ? ayrıca alman motosiklet ekipman satış sitelerini de bilen arkadaşlar...
Arkadaşlar yakın bir dostumun annesinin ameliyatı için acil kan gerekmektedir ..size gerekli açıklamayı aynen kopyalıyorum ..yardımlarınızı bekliyoruz.Antalya içi olursa daha hızlı irtibata geçebiliriz ve durumundan dolayı sadece B rh(+) kan alabiliyor yani 0 rh + alamaz.
Annemin ameliyat...
Bayramın 2.günü Antalya'da gerçekleşecek olacak olan konserimize herkes davetlidir :rendeer: sizleri de aramızda görmek bizi mutlu edecektir müzikle kalın :wiinkk:
Gruplar;
Brainrock
Erection
Palinka
Silver Burn
Savarona
Krank
Tarih: 21 Eylül 2009 (Bayramın 2. Günü)
Saat : 12:30 Kapı...
Yuşa nedir ?
Direk iki karakterlidir. Bu karakterler Zealist ve Yuşa olmak üzere ayrılır. Yuşa saftır salaktır aslında ama şükür ki Zealist inanılmaz bir kişilik olup genelde Yuşa'nın önünde yer alır. Yuşa aslında gece yatağa yattığı zaman Yuşadır. Kendi benliği ile anca o zaman buluşur. üç...