Arama sonuçlarınız

1. W

Maxem SL-45 Arka Çanta Kullananlar Bakabilir Mi? (Çanta kilitleme)

Merhaba arkadaşlar, İnternet üzerinden Feyizoğlu Motosiklet'ten Maxem SL-45 Topcase aldım ay başında fakat çanta geldiğinde kilitliydi kilidini açtım bi daha kapatamadım yani çantayı kilitleyemedim. Aradım Feyizoğlu'nu görüştük bu ürünü alan müşterilerinden genellikle bu şikayetin geldiğini...
  2. W

Bu Elcikler Her Motora Olur Mu?

Merhaba arkadaşlar, Bir sorum olacaktı. Kuba Strike 150 motosikletim var ve şu elcikler ile değiştirmek istiyorum. http://www.motoraf.com/Gidon-Elcik/77 Acaba bu elcikler her motor için uygun mudur yani universal mıdır? Diğer sorum eğer universalsa bunları aldıktan sonra birde gidon topuzu...
  3. W

Büyük Araç Beni Sollamaya Çıktığında Ne Yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1000km'lik motosiklet deneyimim var ve burada aklıma takılan soruları sorarak sizlerden bilgi almaya çalışıyorum. Sıradaki sorum şu genelde tırı, kamyonu motosikletle sollarken nasıl davranmalıyız olarak sorulsa da bu soru ben bu sefer tır,kamyon vs. büyük araç ben...
  4. W

Motosiklet İçin Kamp, Piknik Masası ve Sandalyesi

Merhaba arkadaşlar, Kısa süre önce Kuba Strike 150 motorumu aldım. Güvenlik ekipmanlarımı tamamladıktan sonra şimdi ise biraz da gezilerde motorumu daha kullanışlı hale getirmek istiyorum bu amaçla motorda taşımaya uygun kamp malzemelerinden öncelikle piknik masası ve sandalye almayı...