Arama sonuçlarınız

1. G

Honda Mayıs Zamları

Merhaba herkese, uzun zamandır honda cb250r almak istiyodum. Bu zam olayından sonra acele ediyim dedim. Bugün ankarada bir honda bayisine geldim. Geçen hafta ellerinde bir motor vardı. Şu an elimizde kalmadı, mayıs ayında gelicek. Ancak gelenlerin hepsi %10 zamlı gelicek dediler. Benim bildiğim...
  2. G

1500 tl civari deri horguclu mont

Merhaba herkese, ben yaklasik bir yil once pulsar ns 200 ile motora baslamistim. Tekstil bir montum var su an. Deri horguxlu bi mont almaya karar verdim. Montu fc moto gibi sitelerden alicam. Revit spitfire modelini begenmistim ama 2000 tl civari fiyati var. %18 kdv ile 2360 falan oluyor...
  3. G

Fuar gezisi

Herkese merhaba, ben Ankara'da oturuyorum. Fuar'a perşembe günü gelicem inş. Saat 2 de açılıyormuş, ama ben 2 yi geçerek orda olabilirim. Saat 3'den 8 e kadar fuar gezilebilir mi? Yani yaklaşık kaç saat yeter fuarı düzgün gezebilmek için?
  4. G

Pulsar ns200 yağ akıtma

Herkese merhabalar, yaklaşık 1.5 aydır motosikleti kullanmıyorum kış şartlarından dolayı. 3 - 4 günde bir çalıştırıyodum 5 dakikalığına. Bugün inip çalıştırdım, altına bi baktım siyah bi yağ akıtıyo. Hem de baya akıtıyo. Servis yeri de uzakta. Oraya gidene kadar yağ kalmaz hepsi akar herhalde...
  5. G

Ankara'da lastik almak ve taktırmak için önerilen yerler

Herkese merhabalar, bajaj pulsar ns200 için kış lastiği almak istiyorum. Ama Ankara'da tanıdığım veya bildiğim hiçbir yer yok. Bilen varsa ve söylerse mutlu olurum.
  6. G

Sırt koruması

Merhaba arkadaşlar, yeni bir alpinestars andes mont aldım. Sırt kısmında sünger gibi bir şey var sadece. Sırt koruması olarak ne önerirsiniz? (ve gerek var mı?) mont bu:http://www.motosella.com/U14,48,alpinestars-andes-drystar-mont-sari-tekstil-montlar-alpinestars-andes-drystar.htm Şimdiden...
  7. G

Mont alınacak yer tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, bir tane dört mevsimlik mont + sırt koruması almayı düşünüyorum (eğer montun sırtlığı kötüyse). Siz nerelerden alıyorsunuz montları? Yurt dışından ucuza getirilecek yerler var mı? ( Fcmoto falan varmış eskiden ama son durumları ne bilmiyorum. Bir arkadaş artık Türkiye'ye...
  8. G

Eldiven Tavsiyesi

Merhabalar herkese, yeni bir eldiven almak istiyorum ama iki seçenek arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım: (nedenleriyle birlikte lütfen :D)http://www.motosikletaksesuarlari.com/REVIT-CHEVRON-ELDIVEN-KIRMIZI_32291.html?_sgm_source=32291&_sgm_campaign=scn_3a44da470c3f6000&_sgm_action=click...
  9. G

125 lik veya 250 lik makine tavsiye

Herkese Merhaba; Foruma yeni katıldım, aslında çok uzun zamandır forumda yorum okuyorum ancak yeni kayıt oldum. Benim problemim yeni bir motor almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim. Ehliyeti yeni aldım. Tarz olarak supersport 125 lik veya 250 lik makine düşünüyorum ancak...