Arama sonuçlarınız

1. aabalta

4 teker takaslı 2 teker...

bie arkadasım ıcın motosıklet arıyoruz kendısı 2003-2006 600 luk fazer ,cbf 500,cbf600 tarzı makıne arıyor .. aracıyla takas dusunuyor aracı:: http://www.sahibinden.com/_son_fiyatt_son_25_gun_-15WQQaXQQ15761575WQQpXQQdisplayitem arac bu yardımcı olursanız sevınırız...
  2. aabalta

diger topicleri okudum kıralık makıne arıyorum elden ...

slm lar gecen yaz sonu benım tıger ı sattım alana hayırlı olmustur umarım..yaz geldi içim depreşti duramıyorum 136hp lık makıne var lakın 4 teker ıgrenc onu yonetmek hıc haz vermıyo sadece sıkıntı verıyor....sozun kısası benzer kıralık motor ılanlarını topıclerını okudum ama bı sonuca...
  3. aabalta

yapılacak zamlar hakkında

arkadaslar bılındıgı uzere 1 temmuz da nerdeyse tum ıhtıyac ıcın kullandıgımız aracılara zam gelıcek su elektrık alım satım ıslemlerının noterden cıkması tırafık tescıl e verılmesı ve en onemlısı de benzıne yapılacak zam BIZ NEDEN EYLEM YAPMIYORUZ lutfen saptırmayın eylem:iş olus hareket...
  4. aabalta

saklı mekanlar

merhaba yarın ıcın yakın yerlere gıtmek ıstıyorum tavsıye edıcegınız saklı sehırler var mı konaklama ımkanı varsa olabılır yoksada en fazla gerı donerım tavsıyelerınızı beklıyorum.
  5. aabalta

tiger250 nin grubu varmı

slm lar anadolu yak. dan takılacak dostlar arıyorum..tek tabanca deli gibi gitmekten sıkıldım artık sakin ve etrafıma bakarak gıdıcem tiger cıların bi grubu varsa nerede bulabılırım...yoksa olusturalım aklımdayken : tiger a egzoz(performans) nerden bulabılırım ...