Arama sonuçlarınız

1. A

KASKIMIN VE PLAKAMIN POLİSLE İMTİHANI

Herkese iyi forumlar, bugün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak ve deneyimli abilerimden,kardeşlerimden bilgi edinmek istiyorum. Aydın/Nazilli'de oturuyorum sabah 9 gibi Aydın'a gitmek için yola çıktım tam Nazilliden çıkarken motorlu polisin birisi yaya haldeydi ve bana dik dik baktı ben...
  2. A

Castrol yağ mı Shell yağ mı ?

Herkese iyi forumlar. Sorumu başlıkta da belirttim, motorumu 500 km yani ilk bakıma sokacağım ama mondialin kendi yağını kullanmak istemiyorum ve önümde iki seçenek var Castrol ya da Shell, motorum 10w40 yağa uyumlu, modeli 125 Mh Drift. Yağcı bir arkadaşım shell önerdi ferrariye bile bundan...
  3. A

KASKIM ARIZALANDI YARDIM

Öncelikle tüm abilerime, kardeşlerime iyi sürüşler. Sıkıntım şu 3 ay önce internetten LS2 FF358 modelini aldım ve kaskın airbag özelliği var yani düğmeye basınca yanaklardan şişiriyor fakat 2 haftadır airbag özelliği işlevsiz hale geldi yani düğmeye bassamda şişirmiyor bu konuda yardım...
  4. A

Çok kararsızım lütfen yol gösterin...

İyi forumlar abilerim, kardeşlerim. Bir aksilik çıkmaz ise 2 aya kadar bir motor almayı düşünüyorum yaşım 17 ehliyetimide yeni alacağım yalnız çok büyük bir kararsızlık içindeyim daha önceden 1 2 ay drift kullandım yalnız ehliyetle birlikte sağlam, gösterişli, birazcık hızlı en önemliside motoru...
  5. A

Kanuni Kanuni GT 170N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet abilerim kardeşlerim başlıkta da belirttiğim gibi kanuninin yeni çıkardığı GT 170N modelini görenler, deneyenler, kullananlar bu başlık altında toplansın görüşlerini düşüncelerini bildirsin herkese iyi forumlar... Silindir Hacmi: 170 cm³ Motor: Tek Silindir 4 Zamanlı Silindir Çapı ve...
  6. A

Motorsiklete Elektronik Blow Off

Öncelikle merhaba motorcu abilerim kardeşlerim ,forumunuzda yeniyim ve size katılmak oldukça güzel :cat: Sizlere bir sorum olacak Mondial Drift MH125 Drift marka motoruma elektronik blow off takmayı düşünüyorum bu sizce mümkün mü, daha önce bunu yapan var mı ya da ? Beni bilgilendirirseniz çok...