Arama sonuçlarınız

1. skrc

LS2 FF351 Upside FullFace Kask

Arkadaşlar, İlan fotolarını aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-kask-ls2-ff350-upside-chrono-fullface-kask-101114654/detay/ NEREDEYSE SIFIR ********************************************** 1 ADET LS2 FF351 UPSIDE (L) (75 TRL) FULLFACE...
  2. skrc

Mitsubishi Kirigamine Pahalı Geldi. Ne yapacağım?

Sevgili MT dostları, 15 güne kadar nasip olursa yeni evime taşınacağım. Mutlu bir haber olmasına rağmen; Yeni ev demek yeni masraf demekmiş :pale: Yeni bir klima almak hasıl oldu. Ancak fiyatlar tam anlamıyla uçuyor. 30 m2 olan yeni salonuma Mitsubishi ELectric Kirigamine 18.000 Btu düşünmüstüm...
  3. skrc

Suzuki An 125 Kazasız Hasarsız...

SUZUKI ADI ZATEN YETERLI AMA YINE DE ACIKLAMA YAPALIM. TEMIZ KAZASIZ SCOOTER 10000 KM DE. PERIYODIK BAKIMLARI ZAMANINDA YAPILMISTIR. YEDEK ANAHTARI MEVCUTTUR. YAKIT TUKETIMI EMSALLERINE GORE COK MAKULDUR. 2. SAHIBIYIM ILK SAHIBINIDE TANIYORDUM. DUZGUN KULLANILMIS BIR MOTORDUR. KAPPA 26 LT...
  4. skrc

Motor Botu ya da Ayakkabı Arıyorum...

Arkadaşlar, Temiz az kullanılmış ya da sıfır 42 numara,motor botu ya da ayakkabısı arıyorum... İlgilenenler pm atabilir...