Arama sonuçlarınız

1. S

F650 GS 2000-2007 kW gücü

Herkese hayırlı akşamla, bu aralar yeni bir mtotosiklet almak için kolları sıvadım fakat bazı bilinmezlerle karşılaştım, BMW F650GS 2000-2007 arası enduro motosikletler ruhsatta kaç KW dır , Ehliyetim Yeni2017 A2 olduğu için 35Kw sınırlaması var . Bazı kullanıcılar 80hp-74hp 58hp farklı farklı...
  2. S

Satılık red style jawa orjinal

Arkadaslar forumda motorsiklet fotoğraflarında konusu olan motorsikletimi farklı bir model buldugum için(F650) satmak istiyorum. 1992 model jawa 350 red style İlk ruhsat sahibiyiz 92 de 0 alınıp 1 yıl kadar kullanıldı ve garajda durmaktaydi. 2 ay önce çıkarıp evrak eksiklerini ve bakımları ni...
  3. S

Yan canta

Arkadaslar yan çanta arıyorum heye model sert olan tiplerden. Buradan iletişim kurabilirsiniz
  4. S

Red style hatıralar canlansin

[/url][/IMG] 92 model 6500km [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ---------- Arkadaslar 92 model Bujileri ile hava filtresi orjinal değil ( fabrikanin taktiklari değil değişti yani :) ) Diger Heryeri...
  5. S

jawa style

Arkadaşlar 1992 model jawa style motosikletimin gösterge panelinde N (boş) ışığı çalışmıyor, ampula baktım sorun yok müşürü arızalı sanırım , fakat bunlarda müşür tam olarak nerede acaba ?
  6. S

Merhaba arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, ıspartada ikamet ediyorum maden tekn. yim 1992 de 0 alınmış ve garajda yatmakta olan Jawa red style 350cc 6000km motosikletimi bu ay tekrar trafiğe çıkarma kararı aldım. Bakım evrak (vize sigorta) eksiklerini gideriyorum. tekrar herkese iyi forumlar

Yeni mesajlar