Arama sonuçlarınız

1. jaglerx

Modenas 135 mi honda innova enjeksiyonlumu sizce

Arkadaslar motosiklet almayi planliyorum honda innova mi yoksa modenas 135 mi daha iyi sizin öneri leriniz değer li .benim,icin ..
  2. jaglerx

yamaha crypton Rodaj!!!

Arkadaslar okadar okudum kullanma klavuzunu okudum anlamadim salaksinda diye bilirsiniz ben motosikleti 20 ile 60 km arasi gidiyorum motoru bogmamak adina 4vites ile gidiyorum ne yapmam gerek 1/3 gaz ile git yaziyor nedir bu yardimci olursaniz sevinirim suan 250km deyim
  3. jaglerx

Yamaha Crypton T115 2016 Yeni kasa Aldım ....

sevgili dostlar bugun yamaha crypton t115 cc olan ,yeni kasa crypton aldım daha önce innova kullanıyordum Ancak innova İ modellini alacaktım ,krediçektim ,40000binde antalyada var idi, sonuçta parayı Risk,e atmamak için Yamaha Crypton T115 CC yeni kasa aldım 4800 TL ,ye crypton kullanan...
  4. jaglerx

Honda İnnova İ mi Modenas Gt 135 mi sizce....

merhaba arkadaşlar honda innova i modellimi yoksa modenas gt 135 daha iyi ,yada modenas krıss ,lermi yorumlarınız çok değerli ..
  5. jaglerx

Yeni cub Motosiklet Almayı düşünüyorum Sizin Önerileriniz Nelerdir ..

Arkadaşlar Merhaba Yeni Bir Cub motosiklet almak istiyorum honda innovam,var idi,çalındı bulundu lakin berbat şekilde yeni bir Cub motosiklet almak istiyorum Önerilenizi Bekliyorum Bu arada Sıfır Km almak istiyorum şimdiden ilginiz için teşekkürler..
  6. jaglerx

mars motoru kablolarini baglama sorunu..

sevgili dostlar honda innova 2005model motosikletin komple blok actim motosikletin mars motor kablolarini baglantisini yapinc a kablolar akuye giden kablolar eriyecek sekilde oluyor ayrica mars motorunda islemde olmuyir yardimci olabilecek dostlar var ise sevinirim
  7. jaglerx

Çok Acill Yardım !!!

arkadaşlar 250lik scoterrim var daelim s2 ancak motosiklettim orta sehpa iken dip gaz yapınca bir sorun yok fakat 100 metre gidince tekleme yapıp stop ediyor yardımcı olun lütfen ...
  8. jaglerx

Honda Wave 125 İ 2016 Modelini Tanıtıtı ...

[/IMG] Honda yeni modelini tanıttı türkiye pazarına her an sokabileceği düşünülüyor enjeksiyonlu olan bu model cup modelcileri yeniden peşine takacağını vurguluyor ....
  9. jaglerx

Modifiyeli cup modellerini paylaşıma davetlisiniz..

arkadaşlar modifiye konusunda batıya bakarak çok geri planda duruyoruz sizinde nacizane modifiye etmiş olduğunuz motosikletinizin resimlerini paylaşırsanız birbirimizden farklı birşeyler görmek mümkün olacaktır ...
  10. jaglerx

!!CuP modellere neden 10/40 yağ konulmalıdır !!

!!CuP modellere neden 10/40 yağ konulmalıdır !!