Arama sonuçlarınız

1. Hayal Perest

B+A2 Ehliyet.Bir bakın abilerim

s.a arkadaşlar. Şuan a2 ehliyetim var.B ehliyetimi 1 sene önce aldım şimdi evrakların bazılarını yeniledim(sağlık r.savcılık vs).yarın gidip bastırıcam da bütün parayı emniyete mi veriyoruz yoksa bankaya bi yere para mı yatırmamız lazım.a2 alalım 2 sene oldu unuttum işlemleri.ne yapılması...
  2. Hayal Perest

Ehliyet alma hakkında bilgi sahibi olanlar girin içeri lütfen

Arkadaşlar merhaba.:king::king::king:arkadaşlar zamanın da A2 ehliyeti aldım.A2 ehliyetini bastırdıktan bir süre sonra B ehliyetine yazılıp sınavları başarılı bir şekilde geçtim.ancak dosyayı emniyete götürüp bir türlü bastırma şansım olmadı.10 gün sonra gidip bastırıcam ama dosyam...
  3. Hayal Perest

Kaza yaptık kolum kırıldı.Daha önce kolu kırılmış arkadaşlar bakabilirmi ?

merhaba arkadaşlar. bundan 3 hafta önce arkadaşla motor kazası yaptık.ben sol kolun dirsek üstüne düştüm ve ayağa kalktığımda sol kolda müthiş bi agrı ve acı vardı.hemen hastaneye gittik röntgenler çekildi ve sol kolumda raidus kemiği yani dirsek kemiğinde küçük ama önemli bir kemik kırık...
  4. Hayal Perest

İş yeri el değiştirirse tazminatım ne olacak?

arkadaşlar öncelikle merhaba :king: şimdi benim sorum şu. ben 25 eylül 2012 de bir firma da işe girdim.şuan da hala orada çalışmaktayım.yani 1 sene 3 ay falan oldu.işler zayıf olduğu için patron dükkanı devredicek.dükkanı yeni devralıcak kişi de eleman çıkarıcakmış.beni işten çıkarırsa eğer...
  5. Hayal Perest

Antalya dan afyona gidicem.uzun yol yapmış tecrübeli arkadaşlar..

S.a arkadaşlar. Şubatın 1 de antalya dan afyona gidicem.uzun yola çıkıcam yani.yanıma hangi malzemeleri almam benim için iyi olur ? antalya afyon arası 307 km.gidiş geliş 650 km kadar yaparım nasipse.yanıma lastik tamir kiti,yedek buji,buji anahtarı,kar maskesi falan yollar soğuk olur :) sıkı...
  6. Hayal Perest

Motor da zincir gerdirme.

S.a arkadaşlar. benim motorun zinciri boldu ve tamirciye gidip zinciri yağlattım ve biraz gerdirdim.lastik biraz geri geldi.ve motora bir bindim titreme denen şey kaybolmuş.zinciri ayarlatmadan önce hafiften bir titreme geliyordu motora ama zinciri de yaptırdıktan sonra gram titreme yok.nasıl...
  7. Hayal Perest

Yardımcı olun ?

S.a arkadaşlar. ben bundan 6 7 ay önce b ehliyeti için kursa başvurmuştum.bütün sınavları geçtim başarılı oldum b ehliyeti dosyasını aldım ama bastırmadım..6 aydır falan duruyor evde dosya.para bulamadım ehliyeti çıkarıcak.şimdi ben kurstan dosyayı 6 ay önce aldım.sadece trafiğe gidip dosyayı...
  8. Hayal Perest

Kasksızlıktan ceza yedim bir bakarmısınız ?

S.a arkadaşlar. kasksızlıktan işyeri motoru ile 3,5 4 ay önce ceza yemiştim.ben daha onu ödemedim.1 ay sonra ödemeyi düşünüyorum.her ay kaç para faiz biniyor.4 aydan hesaplasak 77 tl den şuan ki trafik ceza borcum kaç paradır ? internete düşmemiş yediğim ceza.
  9. Hayal Perest

Mondial 250 mct

S.a arkadaşlar. :king: Yarın motorumu satıyorum.biraz mondial 250 mct i araştırdım.uygun fiyata da buldum ancak titreşim biraz fazla diyorlar.eski konuları okudum 2007 yılına ait.balansör taktıranlar var 150 tl ye.sizce bu motordan almalımıyım ? alsam sıkıntı yaşarmıyım ? titreşimi balansör...
  10. Hayal Perest

Kuba XCG150

S.a arkadaşlar. 4 ay önce 2013 model kuba cg150 aldım. Foruma yeni üye oldum sayılır.bu tebrik ve kutlama bölümünü daha yeni görüyorum :) benim motoruda paylaşmak istedim.plaka falan dahil toplam 2.500 e denk gelmişti.fabrika çıkışlı lastikleri çok çok çok kötü.viraja yatamıyorum çok kayıyor...
  11. Hayal Perest

Tecrübeli arkadaşlar bakarmısınız :) ?

Merhaba arkadaşlar :) :) sizden yardım istiyorum. boyum 1.87 kilom 71. motorum kuba xcg 150.bu motorda tek sıkıntım motorun altımda biraz ufak kalması.hatta bu yüzden satmayı bile düşünüyorum :) motoru biraz daha yüksekletemezmiyiz.yani biraz daha yüksek dursun arka ön falan.yükselsin yani...
  12. Hayal Perest

Motorun 7 aylık muayenesi yok.bi bakarmısınız..

Arkadaşlar s.a arkadaşım 2004 model ybr aldı ama bu motorun 2013 ün 5.ayında muayenesi bitmiş.yani o zaman dan beri 7 aylık muayenesi yaptırılmamış.ne kadar ceza gelir yani cezası varmıdır ? muayene yaptırmaya gitsek karşımıza ne gibi bir tablo çıkar? şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür...
  13. Hayal Perest

Uçak Motorlu Motosiklet.

Gerçekten çok ilginç.sese bak :queen:
  14. Hayal Perest

Dikkat edelim.

Arkadaşlar.kiminizin hem arabası hem motoru vardır elbet. Soğuk havalarda motor yerine araba kullanmayı tercih edebilirsiniz.arabınıza binmeden aracın etrafında bir gezin.soğuktan üşüyüp biryere saklanmış kediler olabilir.arabanıza bindikten sonra bir iki defa kornaya da basın.kaputun oraya...
  15. Hayal Perest

2013 Model,Temiz Kuba CG150

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-temiz,2013-model-cg150-147360045/detay/ Ciddi alıcılar ulaşırsa sevinirim. :cat:
  16. Hayal Perest

Şu işe bir bakın ??

S.a arkadaşlar. sahibinden.com a motorumu koydum satıcam.ilan askıya alındı.kurallara baktım reklam olmaması ve resimlerde kendi motorunun olması şartı ile koyun diyor.motorda monster energy yazıyor.acaba o yüzden mi olmadı ? müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum sahibinde nin.sizce neden ilanım...
  17. Hayal Perest

Galatasaray-Chelsea

Şampiyonlar ligi eşleşmesi yapıldı. Galatasaray-Chelsea.. İlk maç TT Arenada. Maç tarihi 22 şubat. Bence çok zor bir maç olmayacak.
  18. Hayal Perest

150 Cc 11.28 Hp VS 125 Cc 12 Hp

s.a arkadaşlar. 150 Cc 11.28 Hp VS 125 Cc 12 Hp. 150 cc mi geçer 125 cc mi ? bu sorunun cevabını çok merak ediyorum :)

Yeni mesajlar