Arama sonuçlarınız

1. R

Buraya ne onerirsiniz

Ufak bı kaza geçirdim çok şükür iyiyim. Asıl mesela moturun tamirinde burayı nasıl yapmamı onerirsiniz.
  2. R

Kasko yaptırdım

Dün bahsettigim makineyi aldım. Yaptırmak isteyenler için bilgilendirme yapmak istedim. Cf 250 Sr motor herhangi bi muafiyet yada kapalı alan şartı yok unico kasko 4 bin TL ye yaptirdim policeyi detaylı inceledim sadece anahtarla çalınmada yüzde 20 muafiyet var. Yaptırmak isteyenler hiç...
  3. R

Cf Moto 250 Sr yardım bekliyorum

Merhabalar herkese tekrardan geri döneceğim inşallah hep racing tarzı sevmiş biri olarak. Cf Moto 250 Sr almayı düşünüyorum İstanbul'daki çoğu bayileri aradım ellerinde stok olmadığını söylüyor. Büyük ihtimal stoklar geldiğindede 64 bin TL lik fiyat 80-90 ları görecek. İkinci elde 65 bin TL ye...
  4. R

Rs200 gidon telefon tutucu sorunu

Herkese iyi günler Rs 200 e telefon tutucu montajı yapabilen var mi çok araştırdım ama hiçbirisi olmuyor gidon normal olmadığı için
  5. R

Allıanz ve Unıco Kasko

Merhablar.. Sizin destekleriniz sayesinde rs200 aldım daha iyileri size nasip olsun. Tekrardan yardımınıza ihtiyacım var :) Bir çok kasko şirketinden teklif aldım en mantıklı olan iki şirket kaldı Allıanz ve Unıco Sigorta Şirketleri. Allıanz : 2588 tl ücret istiyor çalınmada ve diğer...
  6. R

Rs200 alınır mi kullanıcıları bekliyorum

Merhabalar cbr250r alacaktım fakat temizini ve 16 bini geçmeyeni bulmakta zorlanıyorum onun yerine pulsar rs 200 düşünmeye başladım 12-13 bandında kullananlar rica etsem yorum ve fikir verebilirler mi
  7. R

İstanbul Exper önerisi

Honda CBR 250r alacağım istanbul içi exper önerebileceğiniz bir yer var mı ? İlk motorum olduğu için tecrübesizim expere sokmadan almak istemiyorum
  8. R

Merhabalar CBR 250 Ve Kasko Yardımınıza ihtiyacım var

Merhabalar aranıza 2 ay önce katıldım ve yeni konu açıyorum. 2 aydır günlerdir araştırma yapıyorum ve cbr 250r alma arifesindeyim artık araştırmaktan çok bunaldım bilenler bilir. En büyük sorunum koyacak yerdi bugün onuda halletim evimin orda polis karakolu vardı 7/24 nöbetçi var kapısında tam...