Arama sonuçlarınız

1. M

Hangi 250 cc

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba Öncelikle benim ihtiyaçlarıma 250 cc yeteceğini düşünüyorum Kullanım amacım (TEM ve e5 e çıkılacak şehir içinde gezilecek arada iki kişi uzun yol yapılacak sürekli iki kişi kullanılacak ) bu ihtiyaçları 250 cc karşılıycaktır haklı mıyım? Seçtiğim...
  2. M

Kymco Kaliteli Mi ?

Arkadaşlar kymco kalitesine bir türlü güvenemediğim için alamıyorum Nasıl bir markadır sorun çıkarır mı kalitelimidir mondial kanuni asya motorla kıyaslarsak nasıldır honda yamaha ile kıyaslarsak nasıldır Yolda bırakır mı dökülür mü servisi nasıl ikinci eli nasıl çin malı mı kafamda new...
  3. M

Scooter Tavsiyesi

Arkadaşlar kafamda birkaç model belirledim ama aralarında seçim yapamıyorum bir yardım edin modeller Honda pcx kymco g-dink 250i (yeni kasa) Yamaha xenter gibi ... sym joyride titreme ve ses problemi yaptığından istemiyorum aprilla scrabeo ya da baktım oda yağ kaçırıyormuş en...
  4. M

Güncel sym joyride 200 i evo ile ilgili birkaç soru

Arkadaşlar sym ile ilgili servis sıkıntısı varmış doğru mudur Joyride yi yıkayınca 2 gün çalışmıyormuş Plastik kalitesi düşükmüş 1-2 sene sonra soluyormuş ve farlar sararıyomuş Motorda titreme varmış varyatörün temizlesek bile gitmiyormuş titremenin nedeni debriyajmış ve sorun çözülemiyormuş...
  5. M

Scooter Seçiminde Çok Kararsızım

Arkadaşlar merhaba scooter alıcam ancak seçim yapmak çok zor lütfen yardım edin Kullanım amacım genelde şehir içi iki kişi kısa mesafelerde kullanıcım Aradabir 30-50 km otobandan farklı yerlerede giderim temden Uzun yol yapabilirm ancak çok değil ayda 1-2 kere nadiren gezmek için Bütçemin...
  6. M

Hangi Scoter

Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni üye oldum bu aralar motor sevdam depreşti :cherry: Daha önce honda beat kullanmıştım hiç memnun değildim motor hiçbir şekilde çalışmıyordu ayrıca kapalı garaj motoruydu ve bakımlarını hiç aksatmam neyse onu bundan 2-3 sene önce güç bela sattım şimdi bir...