Arama sonuçlarınız

1. 3

Motobike expo...

merhaba arkadaşlar, motobike expo fuarına ilk gidişim olacak. sizce ilk gün gidersem çok sıra bekler miyim?
  2. 3

Motosiklet kazaları...

merhaba abilerim arkadaşlarım kardeşlerim. Motor tecrübem pek iyi değil. Sizlere sormak istediğim sizce internetteki Motosiklet kazaları izlenmeli mi? Benim şahsi görüşüm izlenmeli. Hatalardan ders çıkarıyor insan.
  3. 3

Ankara'da kawasaki ustası...

Merhaba arkadaşlar Ankara'da motorun tekerini değiştireceğim. Bildiğiniz bir usta önereceğiniz bir usta var mıdır?
  4. 3

marşa basıyorum çalışmyor...

videoda olduğu gibi. motor 1 hafta 10 gün civarı kapalı garajda bekledi. daha sonra geldiğimde bununla karşılaştım. ne yapmam lazım?
  5. 3

Ankara motosiklet lastiği...

Merhaba arkadaşlar Ankarada motosiklet lastiği nereden alabilirim? Uygun fiyata. Diablo Rossi 2 er6n e uygun ?
  6. 3

Ankara Pursaklar da yaşayan yardım edecek olan??

Merhaba arkadaşlar Pursaklar da yaşayan var mı yardım edebilecek?? Arkadaşın mondiali direksiyon kitlemistik şimdi de kontak almıyor şarj basmıyor acil yardım
  7. 3

Acil yardım

Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Arkadaşlar kırmızı ışıktan kalkarken vites büyüttüğüm de bir anda vitesi boşa çıktığını anladım. Hemen kenara çekip baktığımda zincirin attığını gördüm. Zinciri taktım fakat çok bol ve yavaş yavaş gittiğim de sanırım sanzimandan takir takır sesler...
  8. 3

internet alışveriş

merhabalar internetten alış veriş yapacağım örneğin e bay revzilla gibi bu sitelerden aldığım da extra kargo ücreti ödüyor muyuz??
  9. 3

Range Rover İle motorlu sürücüleri saniye saniye ezen adam...

https://www.youtube.com/watch?v=TrPgtBkxTrQ hem olanlar hemde videonun altındaki yorumlar sinir olmak elde değil....:pr::pr:

Yeni mesajlar