Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar yzf r1 2006 model kol çıkarttı
internette bulamadım ustalarada güvenmediğim icin ufakta olsa bi fikir sahibi olmak icin yazıyorum
genel olarak neleri değişmesi gerekiyor tam egzoz manifoldlarının cıkış yerinin 5-6cm altı delindi..
2.el bi kask aldım fakat kaskın vizör mekanizması uydurma foto olarak koyuyorum bu mekanizmanın adını bilen veya hangi markanın mekanizması olduğunu bilen yorum yapabilirmi
Geçenlerde bi konu açmıştım
bknz: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/213216-10-aylik-cbr125r-seruveninden-sonra-r1%92e-gecmek.html
cbr125r uzun bi süre kullandıktan sonra r1 e geçmek istediğimi belirtmiştim
tavsiyeler üzerine r1 ve sanayi problemlerinden dolayı biraz soğuyup bütçemi...
Motora driftle başladım sonra 1.500km z800 sürme şansım oldu ondan sonra bir kaç durumdan sonra CBR125R almak zorunda kaldım 11.500km kullandım
140-185 arası bütçem var 2004-2006 arası r1 almayı düşünüyorum,sizlerden fikir almak istedim
600-1000cc arası 3 veya 4 silindirli racing makine...
Arkadaşlar merhaba ben motor alacağım fakat kararsız kaldım sıfır arora ars200 mü yoksa 2. El cbr125r mı almalıyım detaylı bir sekilde neden ve niçin bunu almalısın diye bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
Haliyle gruptaki arkadaşlarımızın çoğunun bildiği üzre cbr250rr modeli r25i baya bi sert tokatlıyor her konuda, fakar türkiyeye cbr250rr modeli getirilmiyor bunun nedeni nedir ve gelecek yıllarda sizce gelir mi ?
1 sene cg kullandım sonra motora ara verdim simdide 15bin kmdir cbr125 kullanıyorum xj6 yada mt7 ye geçmek istiyorum hangisini önerirsiniz + ve - lerini yazarsanız memnun olurum
*Ölürsün uğraşma demeyin ölmek için sürüyorum*