Arama sonuçlarınız

1. Z

Acemiden Tavsiyeler 2 (Hyosung GV250)

Tekrar Merhaba Arkadaşlar. Geçen yıl motor almıştım (Hyosung gv250) Ve bu forumda sınava hazırlık, sınav ve ilk sürüş tecrübelerimi yazmıştım. Şimdi 1 yıl oldu ve 8000km yol yaptım, bu km içinde yaklaşık 1200km kadar bir uzun yol tecrübesi de mevcut. Sizinle 1 yıl tecrübesi olan bir acemi...
  2. Z

GV250 arıza konusunda yardım gerekli

Merhaba arkadaşlar, görenler vardır bir gv250 aldım ikinci el. FOrumlara yaza yaza bitiremedim sürekli tekrar eden bir sorun vardı. Ama bugün daha büyük bir sorunla geliyorum karşınıza kesinlikle yardım gerekli. Sabah anahtarı çevirdim fakat motor hiç tepki vermedi. Işık yanmadı, ses çıkmadı...
  3. Z

Motor sürerken müzik dinlemek

Arkadaşlar yaklaşık 1000km üstü bir deneymim var, motor sürerken kulaklık takıp müzik dinlesem ne olur? Ölür müyüm? :D Yoksa trafiği takip ederken bir sıkıntı yaşar mıyım? Cruiser kullanıyorum genelde yavaş gidiyorum, e5 de falan yol boşalırsa anca 120 falan maksimum.
  4. Z

GV250 devir düşmesi sorunu

Merhaba arkadaşlar Hyosung Gv 250 kullanıyorum. Ve bir sıkıntım var. Yavaşlamak, dönmek yada durmak için debriyajı kullandığımda devir anında düşüyor ve 0 ı vuruyor. Motor duruyor. Bu sık sık oluyor, birde şu varki bazen sabit hızda ilerlerken bile pat diye susuyor motor. Enjeksiyon ışığı da...
  5. Z

Debriyaj ve devir sorunu

Merhaba Arkadaşlar Gv 250 kullanıyorum. 2. el aldım ve benim acemilğimle birleşince ortaya bir sorun çıktı ve güçlenmeye devam ediyor. Sıkıntı şöyleki, debriyajı sıktığımda devir inanılmaz düşüyor ve motor susuyor. Yavaşlamak için frenlerken, dururken yada vites değiştirirken debriyajı...
  6. Z

Motor ekipmanları sorusu

Merhaba arkadaşlar; Hyosung gv 250 aldım. Motorumdan gayet memnunum. Fakat egzoz inanılmaz ısınıyor ve ben ona yanlışlıkla temas ettiğimde bacağım kızarıp kızarıp acıyor, ve bunu sürekli yapıyorum lanet olası bacak eriyip gidecek yakında. Bu egzozun çevresine yapılabilen bir işlem varmı? Metal...
  7. Z

Sınav ve ilk gv250 deneyimim. Acemi bir arkadaşdan diğer acemilere çeşitli bilgiler.

Merhaba Arkadaşlar. Birkaç seferdir hangi motoru alsam gibisinden konular açmıştım. Sonunda Hyosung gv250 yi aldım. Sınav ve ilk sürüş deneyimlerim konusunda yaşadıklarımı sizinle de paylaşayım. Direksiyon sınavını birkaç parçaya bölerek anlatacağım. 1- Kalkış yapıp kukaların arasından sağ...
  8. Z

atv alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz aylarda başlangıç için cruiser sormuştum ve hyosung önerilmişti. Sınav aşamalarında araştırmaya devam ettim ve olumsuz bir yorumla karşılaşmadım. Sınavı geçtim ve motor alacak olursam hyosung gv250 yi kafama koydum. Şimdi gelelim soruya. Atv için ne...
  9. Z

Güvenlik ekipmanları

Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumlarda cruiser seçimi ile ilgili bir konu açmıştım ve cevap olarak tecrübeme de dayanarak yoğunluklu olarak hyosung gv250 almam tavsiye edilmişti. Bu motoru biraz araştırdım ve sanırım bunu alacağım. Yalnız benim motordaki bilgim güvenli ekipmanları ile de...
  10. Z

hyosung gv 250 arıyorum

Başlıkta belirttiğim gbi. Hyosung gv 250 arıyorum. Mümkünse 2010 yada sonrası modeller. Nakit yada taksit olabilir. Varsa elinizde buyrun masaya oturalım. Tel no: Ozan Erdi 0553 214 2446
  11. Z

Cruiser

Merhaba Arkadaşlar; Ben motor hakkında pek bilgisi olmayan birisiyim. Siteye de yeni üye oldum ve bir konuda bilgili arkadaşlardan yönlendirme bekliyorum. Cruiser model motorları çok seviyorum ve yakın zamanda almak istiyorum. Başlangıç için uygun Cruiser neler önerirsiniz? Biraz araştırdım...