Arama sonuçlarınız

1. C

125 CC Scooter - Kalkışlarda vuruntu şeklinde titreme sorunu

Merhaba, 125 cc mondial lavina marka bir scooter kullanıyorum. Kalkarken sarsıntı yapacak şekilde titriyor motor. Varyatör temizliği yapılınca sorun çok kısa süreliğine geçiyor ancak bi 100km sonra yeniden başlıyor. Ön varyatör değiştim, kayış değiştim ancak kısa süreli çözüm oldular sadece. En...
  2. C

Hava soğutmalı Scooter'lar hakkinda

Selamlar, Sorum hava soğutmalı scooterlarin çalışma mantigi hakkinda olacak. 125cc hava sogutmali Mondial Lavinia kullaniyorum. Motorlar hakkinda yeterince tecrübeye ve bilgiye sahip olmadigimdan öğrenmek adına; Uzun yolda hava ve su sogutmali motorlarin pek farkı olmayacagi söyleniyor ancak...
  3. C

Çinli 125CC Yol İçin Tavsiye ve Önerileriniz

Herkese merhaba, motorlar hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için sizlerden öneri almak istedim. 125CC Mondial Lavinia kullanıyorum. Şu an 3900 km'de ve 4000 bakımını yeni yaptırdım servise. Bilinenin aksine bu modelin diğer 125'lik Çinli scooterlara göre daha sağlam bloğu olduğu söyleniyor...
  4. C

Enjeksiyonlu 50 CC (80'lik) çekiş ve stop problemi hk.

Merhaba hocalarım, Mondial Wing 50i model bir scooter kullanıyorum. Sıfır alırken bayide 80'lik çevrili olarak aldım. Yalnız aldığımdan beri peşimi bırakmayan bir sorun var: Hava şartları fark etmeksizin tek marşta çalışıyor ancak birkaç yüz metre gidip durduğum anda rolanti bir anda düşerek...
  5. C

Tam devir çevirememe ve stop sorunu hk.

Herkese merhaba, Yaklaşık 2 ay önce Mondial Wing 50i model scooter aldım ve bayiden 80 CC'ye çevirterek çıkardım. İlk başlarda her şey normalken 500 küsür km'lerde motor durunca stop etmeye başladı ve bu zamanla çoğaldı. Sonrasında servis subapların üst kapağa yapıştığını ve kapağın değişmesi...

Yeni mesajlar