Arama sonuçlarınız

1. H

Malulen & Engelli Emeklilik

Merhaba arkadaşım için araştırma yapıyorum.Doğuştan oluşan ufak sıkıntılardan unutganlık,zor öğrenme vs gibi sıkıntılardan %49 rapor alınmış.Şu anda yaşından dolayı,MALULEN Emekli olabilicek ama malulen olursa motosiklet kullanamam diye bu işlemleri yapmıyor.Engelliden emekli olabilmesi için tam...
  2. H

Sıfır motosiklet hangisini seçmeliyim

Merhaba Sıfır motosiklet almak istiyorum hangisini seçmeliyim karar veremiyorum 1.Bajaj pulsar ns 200 2020 2.Tvs apache rtr 200 2020 Hangisi iyidir hangisini seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim. Başka önereceğiniz motor varmıdır Bütçe 20.000 Ekipman vs var tecrübe artık var bu motorları...
  3. H

Motosiklet seçimi yapamıyorum yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba ne motosiklet alacağımı bilmiyorum honda cbr125r vardı 15.000 km kullandım sattım motosikleti en fazla 6.500 TL vermeyi düşünüyorum geri kalan 6 7 bin Tl ye kıyafet alıcam o yüzden 6.500 TL geçmek istemiyorum ne alabilirim yardımcı olursanız sevinirim neden sattın derseniz km...
  4. H

Yüksek hızda hangi fren kullanılarak durulur

Arkadaşlar videoları izliyorum kafama bir şey takıldı ben yüksek hıza çıksam hangi freni kullanarak durabilirim veya biraz yavaşlayıp devam edebilirim anlatmak istediğim adam 250 260 ile gidiyo otobanda yeri geldiğinde sağlı sollu şimdi bu süratte giderken ani bir durumda sadece ön frenmi...
  5. H

20 km ile denge kaybı

arkadaşlar ben motosiklete yeni başladım 1 ay sonunda trafiğe çıkmaya başladım ama trafikde aralardan giderken 15 20 km hıza düştüğümde aradan geçip gidemiyorum denge kaybı yaşıyorum ve ayağımı yere basıyorum nerde hata yapıyorum acaba normalde kullanırken kombine frene alıştım ama 15 20 km...
  6. H

Trafikden çekilen motosiklet

Merhaba arkadaşlar motoru tekrar trafiğe çıkarıcam emniyet ek 1 sigorta ve muayne yaptırıp geleceksin dedi ama plakasız muayne sigorta yaptırabilirmiyiz yarın bida sorucam ama sizlere sormak istedim ayrıca yaptırmam gereken birşey varmıdır
  7. H

Motor bloğu çatlak

Arkadaşlar slm arkadaşımın 2011 model 45.000 KM de Mondial 150 MR Vulture motosikletinin motor bloğu çatladı,yağ kaçırıyo bi yandan yeni motormu alsam diyo parası yok şuanda konuşuyoruz devamlı her seferinde ben bunu yaptırıyım yapılıyosa 2.5 sene kadar idare etsin 2.5 sene sonra sıfır bi...
  8. H

Motosiklette fren konusu bilmiyorum

slm arkadaşlar 20 gün önce 2015 model honda 125r alıp motosiklete başladım forumu yeni takipteyim ama fren konusunu düzgün anlatan bulamadım sizler motosiklet kullanmayı bildiğiniz için söyleneni direk anlıyor olabilirsiniz ben anlıyamadım çünkü yeni başladım ilk öğrendiğim kombine fren 20...

Yeni mesajlar