Arama sonuçlarınız

1. ilker a.

26 Nisan 2026 - Çatalca civarı Çıtır Gezim

Yıllar yıllar sonra gezilere başladım. Motosiklet camiası için küçük ama benim için büyük bir gezi oldu. Yaklaşık 130 kilometre yol yaptım ama 2-3 gün kendime gelemedim; bacaklarım, kollarım her yerim ağrıdı :) Kısmetse bu yaz bol bol gezmek istiyorum, bu yüzden nisan ayında yavaş yavaş gezilere...
  2. ilker a.

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

“Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz” başlığında yazmıştım, 2013'ten beri ilk ve tek motosikletimi kullanıyorum; 2006 model BMW F650. Artık eski motorlar konusunda detaylı işçilik yapan usta bulmakta zorlanıyorum; ustalar kendilerince haklı, eski motorların bir yerini düzeltsek diğer yeri...
  3. ilker a.

Arka Fren'in Şişmesi (ya da hep tutması)

Merhabalar herkese, Yaklaşık bir ay önce, arka frene bastığımda tuttuğunu ama freni bıraktığımda diski bırakmadığını fark ettim. Motoru ne park edebiliyorum, ne yokuş çıkabiliyorum, ne gazlayabiliyorum. Gittim ustaya. Fren pompasındaki oringler değişti. Değişim sonrası ilk kullanımlarımda...
  4. ilker a.

Yatak sardık :(

Selamlar herkese, 28 Mayıs 2023 Pazar günü, 2006 model, yaklaşık 150.000 kilometredeki BMW F650 motorum yatak sardı. Evden yola çıktım, sahil yoluna girdim, girer girmez yağ lambası yandı, ilk benzinliğe girene kadar da olan oldu :( Motorda bir gram yağ kalmamış. Nasıl olduğunu anlayamadım...
  5. ilker a.

Motosiklet Motoru Hakkında Eğitim

Merhabalar herkese, Motosikletlerin motorları ve genel tertibatı (lastikler, yağ, zincir vs.) hakkında eğitim veren bir kurum/kuruluş var mıdır? Sürüş eğitimi, yol eğitimi, sürüşe dair teorik eğitim, defansif sürüş gibi birçok konuda her yerde mantar gibi eğitim kurumu var. Benim derdim...
  6. ilker a.

Yan Çanta için Açılır/Kapanır Taşıyıcı

Arkadaşlar selamlar, Yan çanta için demirlerim var ama kullanışlı değiller. Aparatları motosikletin benden önceki sahibi yaptırmış, sağlam da yaptırmış ama standart yan çantalar takılamıyor. Ben de tekstil yan çanta aldım ve plastik kelepçelerle bağlıyorum. Yolda giderken düştü mü, sarktı mı...
  7. ilker a.

"VEXO V10 GİDON ÇANTASI" kullanan var mı?

Merhabalar herkese, VEXO V10 GİDON ÇANTASI alıp kullanan var mı? Bir gidon çantasına ihtiyacım var ve en uygun fiyatlı olarak bu ürünü buldum. 2006 Model BMW F650 gidonuma olur mu acaba? Kalitesi, bağlantı kayışları, kullanılabilirliği hakkında yorum yapacak arkadaş var mı? Fiyatı 110 - 120 TL...
  8. ilker a.

28 Temmuz - 1 Ağustos 2018 arasındaki Yunanistan Thassos Gezimiz

Gezi yazımdaki fotolar ve yazılar sebebiyle, blog linkini paylaşmak daha mantıklı geldi, okuyan olursa ne mutlu bana: Yunanistan Thassos Gezimiz
  9. ilker a.

Kappa K46 Arka Çanta Üstü Taşıyıcı

Selamlar, Kappa K46 model çantama, resimdeki gibi çanta üstü taşıyıcı alıp monte ettirmek istiyorum ama piyasada bulamadım. Bu ürünün markasını, satan yeri ya da imal eden yeri veya ustayı biliyor musunuz? Sahibinden'de bulduğum birkaç resmi şöyle:
  10. ilker a.

Yan Çanta İmalatı

Arkadaşlar merhaba, Ucuza yan çanta imal etmeye çalışıyorum. Git al diyebilirsiniz ama hem senede 4-5 defa lâzım olmaları, hem de motosikletimi kısa bir süre sonra değiştirme ihtimalim sebebiyle çok para vermek istemiyorum yan çantalara. Kafamdaki fikir şu; (aşağıdaki fotoğrafta da...
  11. ilker a.

LAZER FIBER PRO CARBON KASK Siyah Cam

Mwerhabalar, Kaskım şu: https://www.motoavm.com/ProductDetails/-lazer-fiber-pro-carbon-kask/239/1347 Bu kaska siyah cam arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Türkiye'de yok, ebay'de falan da bulamadım. Bulan, bilen, gören varsa yardımcı olursa sevinirim. ilker AVCI
  12. ilker a.

Kuzey Ege Turu

Merhaba arkadaşlar, 23 Nisan'daki olası 4 günlük tatilde, ya da 1 Mayıs'taki 3 günlük tatilde, yolcumla beraber Kuzey Ege turu yapmayı planlıyorum. Rotamı resimdeki şekilde belirledim. Bu rota üzerinde daha önce giden arkadaş var mı? Yol hakkında bilgi verirse sevinirim. Rotamı da yazayım; 1...
  13. ilker a.

Trafik Cezası :(

Merhaba Arkadaşlar, 19 Eylül 2014'te trafik cezası yemişim, bu ceza da bana 17 Ekim 2014'te tebliğ edilmiş. Ben böyle bir tebliğ almadım. Almadığım için de cezayı yatıramadım. Faiz bine bine 200 TL olmuş. Cezanın niye kesildiği de belli değil. Cezayı ödeyeceğim, el mahkum ama bu gibi...

Yeni mesajlar