Arama sonuçlarınız

1. Katrei

Alternatör mü, Statör mü, Konejktör mü Blok mu?

Merhabalar, Daha ilk motosikletimi alalı 20 gün bile olmadan, ona bebeğim gibi baktığım halde bir sorunla karşı karşıyayım. Dün sabah 100 KM bir yol yaptım. Yolda hiçbir sıkıntı yoktu. Kapının önüne geldiğimde motosikletimden bir uğultu geldiğini fark ettim. Bu uğultu motosikletim soğukken ilk...
  2. Katrei

Motosikletim elektriği kesip kendini kapatıyor

Merhabalar, 2017 model Pulsar RS200 motosikletim var. Az önce eve doğru geliyordum. 6. vites 130 km/h dayken motosikletim kendini kapattı. Akabinde sağa çekip gözle görülebilir bir sorun olup olmadığına baktım. Soğuması için de 7-8 dakika bekledim ve marşı aldı hiçbir arıza da göstermedi...
  3. Katrei

İzmir'den Herkese Selamlar

Merhabalar (: Adım Mehmet, 21 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. Uluslararası bir firmada Senior Web Developer olarak görev yapıyorum. İlk motosikletimi (Bajaj Pulsar RS200 2017) 1 hafta önce satın aldım. Çocukluğumdan beri hayalim olan motosikletime kavuşalı çok olmadı yani. Şu an 450. KM'...
  4. Katrei

Alarmlı Disk Kilidine Neden Su Dökülür?

Hepinize merhabalar, Geceleri motorumu apartmanın bahçesinde bırakmak zorunda kalıyorum. Sabah motorumun yanına gittim. Alarmlı Disk kilidini açacakken üzerine su döküldüğünü gördüm. Özellikle disk kilidinin üzerine dökülmüş. Jantta tam disk kilidinin altında ıslaklık hâlâ vardı iz yapmış...