Arama sonuçlarınız

1. S

Karbüratör sorunu

merhaba arkadaşlar rks rico var bildiğiniz gibi motorun hava ayarını anlatayım sonuna kapatıyorum stop etmesi gerekirken motor rolanti yükseltip çalışmaya devam ediyorum yoğun benzin kokusu var ve çok yakmaya başladı arkadaşım çiğ yaktını söyledi birde buraya sorayım dedim birde zincir sesi...
  2. S

Selam aleyküm arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar bugün birşey fark ettim egzoz gaz verince siyah dumanla birlikte sıvı atıyor peçete tuttum gaz verince siyah ve ıslak etti önceden böyle sorun yoktu sanırım birde bağırmaya başladı konu hakkında bilgi sahibi değilim bu durum normal mi birde 80 motor ibreyi sona dayar mı hız...
  3. S

Anormal bir ses duyan var mı

Arkadaşlar az önce yağını bagasını yeni değiştirdim anormal bir ses var mı bana mı öyle geldi karbüratör hava ayarını 2.5 tur açtım çok mu geldi acaba 50 cc rks rico motor yeni karbüratör taktım sıfır video çektim ustalar yardımcı olursa sevinirim
  4. S

Marş proplemi ????

Selam aleyküm arkadaşlar 50 cc scooter var işk marşta kaçırıyor pinyon dişlimi arızalı video yuklücem başına gelen oldu 1 boş 2 boş dönüyor 3 te alıyor marşı yardımcı olursanız sevinirim
  5. S

50 cc scooter için akü tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar aküyü yenileme kararı aldım hem hesaplı hem kaliteli akü arayışındayım monero ve ncr arasın da gidip geliyorum tavsiyeniz ne olur
  6. S

Yakıt tüketimi

Selam aleyküm arkadaşlar rico 80 cc motorum yarım depo ile 87 km yol yapmış normal karbüratör iğne ayarını üstten 2. Sıraya aldım karbüratör mü sorunlu yoksa yakıt normal mi anlmadım kafamı kurcaladı anlayan birisi beni aydınlatırsa sevinirim video da ki sorunu hala çözmüş değilim yardımcı...
  7. S

7 amper yerine 9 amper akü talılır mı

Selam aleyküm arkadaşlar motorun aküsü 12 volt 7 amper 9 amper akü taksam sorun yaşatır mı bir karbüratör iğne ayarını üsten ikinciye taktım hava ayarını ise 1.5 tur açtım bıraktım az yaksın istedim doğru mu yaptım bilemedim bir de far sinyali yaktığım zaman göz kırpıyor frene basınsaca birden...
  8. S

Merhaba

Arkadaşlar ön arka varyatör ne zaman değişmeli 5000 km oldu takalı motor biraz çok yakmaya başladı kalkarken çok bağırıyor ne yapmam lazım tavsiyeniz ne olur
  9. S

Selam aleyküm

Arkadaşlar rks rico 50 cc var bende motor frene veya kornaya basınca ışığı kısıyor veya çok parlatıyor sorunu yaşayanlar veya çözümü bilenler var ise bilgi verirse sevinirim aksaray tüm dostlara selam olsun Rks rico

Yeni mesajlar