Arama sonuçlarınız

1. A

2006 YBR 125 Yağ Yakma

Herkese selamlar hocam, Geçtiğimiz günlerde 1 lt. koyduğum yağı 600-700 mL almam sonrası haliyle bu yağa ne oldu diye düşünmeye başladım. :) 7-8 bin devir arası sürdüğüm oluyor sık sık(80 km/h hıza ulaşıyorum). Motul 5100 15-50 kullanıyorum. Motosikletin tam km'sini bilmiyorum ama 100 binden az...
  2. A

YBR-CBF & YS-CB125F fiyatlarının benzerliği hakkında yorumlarınız

Bir süredir ilanları takip ediyorum. 20 bin km altında CBF150 ve YBR ESD fiyatları 18-23 bin lira arası değişiyor (daha ucuz ve pahalıları da var, ortalama). En yeni modelleri 2017, onlar da karbüratörlü bildiğimiz gibi. Devamı niteliğinde olan enjeksiyonlu, kombine frenli YS125 ve CB125F...
  3. A

Scooter tavsiyesi

Herkese merhaba, Vitesli birkaç motosikletim oldu, şehir içi kullanım kolaylığından dolayı scooter almayı düşünüyorum. Üniversite öğrencisi olmamdan mütevellit 8500 lira gibi bir bütçem var (zorlamış hâlim). Mondial, Kanuni gibi motosikletleri daha önce kullandım ama onlar vitesliydi...
  4. A

Yeni Km Göstergesi Arızası

Merhaba. 2006 model Honda CBR125R motosikletimin gösterge paneli çalışmıyordu. Sıfırını bulmak mümkün olmadığından ve bulabildiğim tek çıkma parça için de 500 lira istemelerinden ötürü başka bir gösterge takmaya karar verdim. MH Drift göstergesi taktık usta ile beraber. Hız göstergesi halatlı...

Yeni mesajlar