Arama sonuçlarınız

1. Schmuck

pulsar 200ns kis lastigi

Gecen gunlerde ufak capli bir kaza atlattim ve lastikleri degistirme karari aldim. Forumda arastirdim biraz ama tam olarak aradigimi bulamadim. 2016 model Pulsar 200ns icin kis lastigi onerisi olan var midir?
  2. Schmuck

Frame slider, koruma takozu, koruma demiri

Akadaslar iyi günler öncelikle. pulsar 200ns kulananlar basligina yazdim ama buraya da yazayim. Genel bir yorum alabilmek icin. Frame slider kullanan var mi? Koruma demirine gore arti ve eksileri nelerdir?
  3. Schmuck

Lem marka kask kullanan var mi?

İyi akşamlar arkadaşlar öncelikle. Yaklaşık bir hafta on gün sonra motosiklet alıyorum ekipmanları toplamaya başladım. Motosiklet bayisini gezerken lem marka kaskları gördüm. Görüntü olarak güzeldi ancak sharp testi verilerini bulamadım. Sharp testi kasklar için olmazsa olmaz mıdır? Bir diğer...
  4. Schmuck

Yds motosiklet botu

Yds marka motosiklet botu kullanan var mi? Geçen sene staj yaptığım lastik üreticisi firmanın fabrikasında bu markanın iş güvenliği ayakkabılarını vermişlerdi, baya güven veriyordu açıkçası. Motosiklet botlari da saglam midir hic bir bilgim yok. Bilen arkadaslar aydinlatirsa sevinirim. Uzun...

Yeni mesajlar