Arama sonuçlarınız

1. D

led far garanti dışı bırakırmı ?

Arkadaşlar motosikletime beyaz far takmayi düşünüyorum. Garantide herhangi bir sıkıntı yaparmi ?
  2. D

Sigorta Soygunu 200 cc 1.400 tl Bilgisi olanlar bir bakabılırmı ?

2016 bajaj pulsar 200 e en düşük 1.400 tl çıkıyor 34 plaka daha ucuzunu bilen varmı? eski sigortamı 370 tlye yaptırmıştım
  3. D

Ekipman Diziyorum Öneri gerek (Resimli)

[/url][/IMG] Arkadaşlar Bunların İçinde Şunu alma Şunu al dedğiniz Birşey varmı 250 cc geçiş için yeniden ekipman diziyorum bütçe 1.500 tl. Revıt racevay mont 800 tl Bell kask 500 tl Prohel dizlik 80 tl durt Eldiven 80 tl
  4. D

Siz Siz Olun kimseye Motosikletinizi vermeyin!

Bugün Acil İşlerim Var diyerek Hergün jantlarını Elimle sildiğim Motosikletimi Abi sayılacak bir insana verdim Ben dükkanda yokken anahtarı bırakmış marşa bastım motosıklet gürültülü çalışıyor ve Kavrama noktasında birden atıyor motoru Sonuç Egsoz dağılmış İçinden Şıkır şıkır ses geliyor...
  5. D

patlak egsoz

Arkadaşlar gaz verince motorun kuyruk kısmında baya zırlama oluyor plaka veya plakaliktan değil bugün oldu birde gaz verip birakinca egsozun icinde birşeyler patliyor bugun motoru emanet verdik egsozu patlatmişlar sizce
  6. D

sayfada gerçekten motosiklet bilgisi olan varsa gelsin amortisor.

Arkadaşlar mondial mh driftte amortisore havami basmamiz gerekiyor ilk zamanlar artçida sıknti yoktu şuan arka çökuyor amortisorun altinda sibib var yardimci olucak varmi telden yaziyorum k.b
  7. D

Yükleme Taşıma Ayarı ?

Arkadaşlar Mondıal Drıftte Arka amortısörde artçı İçin ayar yapabılıyormuyuz sürekli artçı ile biniyorum Amortısor iyice yumşadı Ve arkaya birisi oturduğunda ön hissizleşiyor varmıdır bir ayarı
  8. D

En az Kaç cc Mptosıkletle girilir A2

A2 ehlıyet sınıavına En az Kaç cc Motosıkletle girebliriz En hafıf kontrol edılebılır motosıklet Hangi kursta mevcuttur bılgısı olan Varsa Sevınırım Çalıştıgım için kurslarada katılamıyorum çünkü
  9. D

Amortisör Bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar lütfen

Arkadaşlar Ben bu Amortisörü Nasıl Sertleştireceğim El ile dönmüyor Hangı yone Doğru hangi aletle sertleşecek yardımcı olursanız sevınırım Motor yaylana yaylana gidiyor tumseklerde hele bide biri binerse arka komple çöküyor[/url][/IMG]
  10. D

En kolay Ehlıyet Motosıkletı.

Arkadaşlar Çoğu kursda A2 İçin bajaj pulsar 200 var bu motor yeni biri için biraz ağır ve yüksek bildiğiniz istanbul civarında farklı motosıkletlerı olan kurslar varsa yardımcı olurmusunuz
  11. D

Mondial Mh Driftten Bajaj pulsara Bi bakarmısınız ?

Arkadaşlar 7 aydır mondial mh drift kullanıyorum ara sokaklarda ehlıyete yazılma zamanı geldi ancak sistem değiştiği için 200 cc motorla gireceğim . Kursun motoru Pulsar ns 200 Driftten sonra motor bana ağır gelirmi. Açıkcası korkuyorum bıraz drıftten başka tecrubem olmadı ağır ve yuksek gelir...
  12. D

Amortısor ayarı(Rica etsem bakarmısınız arkadaşlar

Bu amartısorun ayarı nasıl yapılır arkadaşlar sertleştirmek istiyorum artçı bindınmı çok çökuyor motor Nereyı Netarafa hangı aletle çevırmem gerekıyor yardım edersenız sevınırım. [/url][/IMG]
  13. D

Artçı Problemı

Arkadaşlar 1 senedir Mondial Mh Drift Kullanıyorum İlk öğrendım motosıklet Yalnız şöyle bir sorunum var kendi kg 60 arkama 50 kg adam binse bile direksiyonda hiç tepkı kalmıyor. yani resmen direksıyon bomboş oluyor ve bütün yükü resmen siz tasıyormussunuz gibi oluyor. Tek kişi iken 40 yıllık...

Yeni mesajlar