Arama sonuçlarınız

1. Ichigo

Farklı yağ koymak

Herkese merhabalar, Rx3i evo kullanıcısının bugün maalesef arka tekerlek patladı yolda kaldım.3-4 tane oto lastikçi gezdik hiçbirisi söküp değiştirmek istemiyor elinde kaldır diye. Sanki ilk defa böyle bir makine görüyorlar. Şans eseri bir tanesinde sağlam usta bulduk tamir etti. Sonra...
  2. Ichigo

Merhabalar

Öncelikle herkese merhabalar. İsmim Batuhan 27 yaşındayım. Balıkesir/Akçayda yaşıyorum. Motosiklet kullanmaya 2006 yılında başladım.O zamanlar mondial 150kn vardı baya da güzel motordu 3 yıl sorunsuz bindim diyebilirim. Fakat gel gelelim bir gün 110km ile uzun yola giderken ön tekerin patlaması...
  3. Ichigo

Çantaları ruhsata işletme

Öncelikle herkese iyi forumlar.3 hafta önce 2. el Rx3i evo (2016) aldım motordan çok memnunum, Fakat bugün forumda gezerken bir şey dikkatimi çekti motosikletteki çantaların ruhsata işli olması lazımmış. Açıkçası motoru alırken çanta olayı hiç aklıma gelmedi sonuçta motosiklet çantalarla...
  4. Ichigo

Rx3 evo'ya 19bin tl verilir mi?

Herkese merhaba arkadaşlar. 20bine yakın bir bütçem var. İşe gidip gelmelik arada'da dolaşmak için bir motosiklet arıyorum. Mondialin Rx3 evo modeli çok dikkatimi çekti motorun dış görünüşü çok güzel ayrıca 250cc ağırlıktan dolayı çok fazla zorlanacağını düşünmüyorum. fakat fiyat olarak biraz...
  5. Ichigo

Falcon Freedom 250 / Kuba superlight 200

Herkese iyi günler arkadaşlar 10bin tl bütçem var 2 motor arasında kaldım. Falcon görünüş olarak çok güzel bir motor fakat motorda birtakım kronik sorunlar varmış sanırım. Bende motor tamirinden hiç anlamadıgım icin uğraşmak istemiyorum. Kubanın görüntüsü cok hoşuma gitmesede falcona göre daha...

Yeni mesajlar