Arama sonuçlarınız

1. gorkemerden

Dinsizlik nedir?

Başka bir konuda bir arkadaş bir cümleye cevaben sormuş, burdan devam edelim. Sizce dinsizlik nedir?
  2. gorkemerden

Honda VT 750 C Shadow

SESİ BU PARA EDER(videoda) YENİ BAKIMLI TERTEMİZ KIZ GİBİ MAKİNA İlan No: 454814441 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sesi-bu-para-eder-videoda-yeni-bakimli-tertemiz-kiz-gibi-makina-454814441/detay
  3. gorkemerden

HONDA SHADOW İÇİN BATWİNG (KAFA GRENAJI)

Selamlar, Honda VT 750 shadow için batwing yapan yer varmı? bilenler paylaşabilir mi?
  4. gorkemerden

Beylikdüzü-Büyükçekmece Chopper-Cruiser Kullanıcıları

Beylikdüzü ve Büyükçekmece civarlarında ikamet eden Chopper-Cruiser kullanıcıları olarak kaç kişiyiz? Şöyle bir tanışsak, motorlarımızı birbirimize tanıtsak, ihtiyaç durumunda yakın olanlar birbirinin yardımına koşsa... fena olmaz mı? Kimler var?
  5. gorkemerden

COBRA STREETROD SLASHDOWN

Elinde shadow vt 750 c6 için cobra streetrod slashdown egzoz olan var mı? satmak isteyen arkadaşlarla görüşebiliriz.
  6. gorkemerden

Hava filtresinden gelen patlama sesi

Herkese merhaba, Motorum 2006 model Honda VT 750 shadow. Motorda debriyaj maneti çekili iken gaz verdiğimde (aragaz gibi) zaman zaman hava filtresinden bir patlama sesi geliyor ve motor bir anlık stop edecekmiş gibi olup tekrar çalışıyor. Bu durum son dönemde daha sık olmaya başladı. Sebebi ne...
  7. gorkemerden

Kapı açan otomobil sürücüsü ve onu görmeyen motosikletli. Sonuç: facia

Allah bizleri korusun.:santa: http://www.ensonhaber.com/motosiklet-surucusunun-dalginligi-hayatina-mal-oldu-izle-2015-12-22.html
  8. gorkemerden

Powerled flaşörlü arka stop

Herkese merhaba, birkaç motorda gördüm ancak piyasada bulamıyorum. Alanlara sorduğumda geçtiğimiz motosiklet fuarından aldıklarını söylediler. cihaz fren lambası ile birlikte flaşörlü olarak çalışıyor. Küçük yuvarlak bir led, önünde merceği var. webde görselini de bulamıyorum. bu ürünü bilen...
  9. gorkemerden

Honda VT 750 C Shadow arıyorum

Arkadaşlar merhaba, Honda Shadow VT 750 C arıyorum. Satmayı düşünen arkadaşlarla görüşebiliriz. şimdiden teşekkürler.

Yeni mesajlar