Arama sonuçlarınız

1. yanakadam

intercomların eşleşmesi hakkında

Merhaba arkadaşlar epeyce okudum ama hala net birşey oluşmadı kafamda. http://www.gearbest.com/motorcycle-intercoms/pp_614178.html mesela bu intercom 1200 metreye kadar eşleşir ve diğer 5 cihazla aynı anda görüşebilir diyor. Peki bu diğer 5 cihaz nedir? Sadece kendi modelinden olanlarla mı...
  2. yanakadam

Radarlar radarın aksi istikametinde giderken yakalıyor mu?

Bugün şehir içi bulvarda araç sollarken sol tarafımda geliş yönünde radarı farkettim. Hızım 70 küsürdü fark ettiğimde hemen 50 altına düştüm ama aracı geçmiştim. Bulvarın ortası geniş değil 1 metre kadar falan. Radara düşmüş olabilir miyim? Tersten ölçüm yapıyor mu radarlar? Eğer düştüysem 3...
  3. yanakadam

Arka fren kızakladığında neden sola yada sağa doğru kayar?

Burdur'da olduğum bizde soğuk ve yağmurlu şartlar çok çabuk oluşuyor. Bugün aküyü şarj hemde bir iki tur atayım diye motoruma (cbr 250r) bindiğimde ıslak zeminde sert fren yapmak zorunda kaldım. Freni bıraktığımda neredeyse üzerinden atacak kadar sağa doğru arka teker kaydı... Çok şükür kazasız...
  4. yanakadam

Merhababalar cbr125r ile Burdurdan Selamlar..

Memleket Adana, yaş 33, iş dolayısı ile Burdur'da yaşıyorum. Üniversitede Uzman olarak görev yapıyorum. Uzun zamandır süpersport meraklısı birisi olarak haklı tavsiyeler üzerine 2012 model 2013 trafiğe çıkışlı 3400 de cbr125r başlangıç modeli aldım. Amacım bunda trafiği ve adam gibi motor...

Yeni mesajlar