Arama sonuçlarınız

1. Onur994

Tiger Egzoz Susturucu mevzusu

Cbr 250 motosıkletım var uzun yola cıkacagım 3000 km ye yakın yol yapmayı dusunuyorum. Motorumda tiger tri-800 egzoz var uzun yolda çok kafa şişiriyor bu egzoza susturucu takma ımkanımız varmı ? Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler :cat:
  2. Onur994

Motosıklet pantolonu

Beyler motosıklet ıcın kot pantolon almayı dusunuyorum. Size sorum pantolonun ıcıne dızlık gıyıyormusunuz ? giyilmediği takdırde o pantolon ne kadar korur ? Birde kot pantolon onerılerınızı beklıyorum 100 200 arası teşekkürler
  3. Onur994

Yarın için İstanbul civarına gezi planlıyorum katılmak isteyen ?

Arkadaşlar yarın istanbul dışına ağva şile riva civarlarına bir gezi planlıyorum eşlik etmek isteyen olursa beklerim :thumleft:
  4. Onur994

Yarın Riva gezisine arkadaş aranıyor

Arkadaşlar yarın bır arkadasımı artcı olarak alıp riva'ya gitme planım var saat 10:00 gibi hareket edıp aksam 15:30 16:00 civarı geri donmeyi planlıyorum boş olup eşlik etmek isteyen arkadaşlar olursa beklerim ::gazla::::gazla::
  5. Onur994

Schuberth s1 pro kask vizör sıkıntısı

Arkadaslar Schuberth s1 pro kask kullanıyorum vizörün yanlardan takılan yerlerınden bırının ucu kırıldı vizörü açarken yerınden cıkıyor.. Vizörleride zor bulunuyor olan yerlerde fahiş fiyatlardan satıyor bu işi en uygun ne sekılde halledebılırım. Uyguna satın alabılecegım yer yada tamır...

Yeni mesajlar