Arama sonuçlarınız

1. A

Hudson Robocop Tekstil Ceket

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-hudson-robocop-tekstil-ceket-s-beden-250244243/detay/ İstanbul'da elden satış tercihimdir. Tekeriniz düz bassın.
  2. A

Kırmızı CBR Zeytinburnu Cevizlibağ

Arkadaşlar Cevizlibağ kız yurdunun girişinin karşısındaki sokağa arkadan bir scooterdan ayakla Kırmızı bir CBR itildi. Plakası üstündeydi ama göremedim.
  3. A

Balık sevdalısı motosiklet sürücüleri

Merhabalar. Eminim bu tanıma uyan forumda onlarca kişi vardır. Benim merak ettiğim şey olta/kamış takımlarını nasıl taşıyorlar. Fotoğraflarla bizleri aydınlatabilirlerse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
  4. A

En yüksek sesli alarmlı disk kilidi hangisi ?

Öncelikle herkese merhabalar. Biliyorum disk kilitleriyle ilgili konu sayısı 1000'i geçmiştir. Şu güzel, bu kaliteli, bu şöyle, bu böyle denilmiştir. Benim merak ettiğim ve arayıp bulamadığım en çok ses çıkaran disk kilidi hangisidir ? Uzaktan kumandalısı bulunur mu bu meretin ? Tavsiyelerinizi...
  5. A

Motosiklete Akbil sistemi nasıl kurulur ? Videolu.

Bahsi geçen videoda arkadaş anahtarı kontağa sokup Akbil tarzı bir aletle parmak okuma sistemivari birşeyler yapmış. Ya da normal birşey bu ben ilk kez görüyorum.
  6. A

Falcon Falcon Freedom 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abilerim, kardeşlerim merhabalar. İlk motor olarak almayı düşünüyorum. Şu an için başka bir motor alabilme durumum yok. Akraba bayii aracılığıyla alacağım. 2015 model yeni model ancak belki kullanan vardır. Titreşim durumu nasıldır ? Temiz bakarsam şayet çok sorun çıkarır mı ? Servis ağı...

Yeni mesajlar